slut & nya tag

Helgen är slut och känslorna i kroppen är blandade. Våren känns som att den kommit ordentligt och efter första helgen på landet känns det härligt! Trots att allergin börjar göra sig påmind...
Tyvärr finns det människor som inte verkar ha något bakom pannbenet. De slänger ur sig saker som blir riktigt korkade. Dessvärre verkar det som att just de där kommentarerna är synkade med min sinnesstämning och alltid inträffar de stunder då jag inte är på topp. Jag skäms över att mina ögon fylldes av tårar när jag läste kommentarer tidigare idag. Anledningen till att jag skäms, det är att jag låter de påverka mig! Nu när jag inte är lika känslig skulle samma kommentarer bara rinna av mig. Men vissa stunder biter de sig fast och gör ett större avtramp än någon kan ana.
Varför är inte alla människor begåvade med en känsla av sunt förnuft, vett & etikett och social kompetens?! Tänk vad mycket trevligare vi skulle kunna ha det då.
Imorgon är en annan dag och jag hoppas att min dålig blogginställning som infunnit sig ett tag har tagit paus och gett rum för den som faktiskt gillar att blogga!
Det blir en tuff vecka och nu är det dags att sova så att jag kan få ut det mesta utav den!
Baci!

Kommentarer:
Postat av: You know you love me

Tänk vårkänslor! Snart kommer allt kännas mycket lättare!

I'm your biggest fan!

Postat av: Emmaria

Vad söt du är! Tänker på våren allt jag kan :)

2006-04-24 @ 19:23:30
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Sara

Följer din blogg varje dag och ta verkligen ingen skit!!! Du verkar var en skitgullig tjej och det är alltid kul och intressanyatt läsa din inlägg! Föredrar din blogg tusen ggr hellre än Ebba von Sydows!! You go GIRL!

2006-04-25 @ 23:07:33
Postat av: Emmaria

Nej skit ska man inte ta. Tack dina ord värmer. Jag hoppas att du kommer fortsätta gilla att läsa min blogg :) Konkurrera med Ebba är inte illa! :) Tack detsamma!

2006-04-25 @ 23:33:32
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits