på stan...

Är det något jag verkligen gillar med våren är när alla uteserveringar har öppnat, folk börjar synas i lite roligare kläder och inspirationen bara flödar. De flesta av oss här i Sverige måste ju tänka på att inte frysa udner vinterhalvåret, vilket oftast innebär att vi inte visar lika mycket trender som på sommarhalvåret.
Jag tycker det är jätteroligt att titta på folk på stan. Nu sitter jag precis ovanför ett litet "torg" med tre olika uteserveringar och en liten samlingspunkt. Där är det månag olika människor och olika stilar. Å ena sidan ser jag sådant jag tycker är helt galet. Men å andra sidan ser jag ursnygga kombinationer och plagg och/eller accessoarer att hämta inspiration från. I like!

Kommentarer:
Postat av: Johanna

Jag håller med!Mycket roligare garderober under vår/sommarhalvåret!Och dessa uteserveringar...mys mys!!Man uppskattar allt sånt extra när man har en mörk tråkig vinter bakom sig...

Postat av: Emmaria

Du har helt rätt, det krväs små saker som uteserveringar för att göra en på bättre humör när solen visar sig! :) Och kläderna.. Jag blir väldigt inspirerad! :)

2006-04-27 @ 14:20:12
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits