A Star

Charlize
Charlize Theron har fått en stjärna på Hollywood Walk of Fame. Det var väl på tiden?! Att stjärnor som Britney Spears kan få det innan en Oscar-vinnare är ganska märkligt!
Såg för övrigt kort på dokumentären om kvinnan som Monster är baserad på, minns inte hennes namn... Men det som slog mig var hur lik Charlize var den här kvinnan, det är nästan skrämmande vad lika de var! Alltså Charlize karaktär i filmen och kvinnan den baserades på.


http://www.gettyimages.com/editorial

Kommentarer:
Postat av: Maja

Aileen Wuornos tror jag att hon heter, och ja visst e de lika. Den förvandlingen hon gör utseendemässigt är inte dålig...

Postat av: emmaria

Just det ja det var så hon hette! Tack :-)
Att göra den förändringen på Charlize, hjälp, nästan skrämmande!

2005-09-30 @ 15:14:06
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Susanna

kul att du lägger in senaste bilderna hela tiden:) bra att få updateringar...besök gärna min blogg:)

2005-09-30 @ 23:28:37
URL: http://fashionistas.blogg.se/
Postat av: Martina

Det är verkligen inte märkligt att Britney Spears fick sin stjärna innan Charlize!
Britney släppte sin debutplatta 5 år innan filmen Monster kom och plattan har sålt i över 25 miljoner ex. Hennes andra skiva sålde i 1,3 miljoner exemplar den första veckan, vilket satte rekord för flest sålda album på en vecka av en kvinnlig artist.Britney har även blivit den första kvinnliga artist att ha en debutsingel och ett album på Billboardlistans förstaplats samtidigt. Allt detta hände som sagt innan Charlize Theron fick sin oscar.

2006-12-17 @ 18:16:40

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits