Träning

Hemma och äta en macka för att få lite kraft i kroppen. Nu ska jag dra fram lite träningskläder och rusha iväg till gymmet.
Jag har ju ett gym ganska nära mig men tränar längre bort eftersom jag gillar att träna med någon. Men vi kan så sällan samma tider och ja, jag vet itne... Kortet går ut snart, kanske ska fundera på hur jag ska göra då!
Hjälp, vad tiden går!
Hej svej så länge.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

öhh... har suttit o kollat på din sida här u en stund. jag kan inte förstå att du bryr dig? många bryer hur mischa ser ut enna....? jaja. det får väl du göra om du vill. luften e fri, som dom säjer...

2005-10-17 @ 18:27:53
Postat av: Vicky

ååh.. vad ska man säga... lägg ner, alla negativa! Det är INGEN som tvingar er att läsa!! Vad är problemet, låt alla göra sin grej! Så länge man inte skadar någon annan är det väl inga problem. F ö emmaria så är din blogg min favorit, alltid så kul att läsa! =) Ha det bra och skit i idioter som inte fått någon uppfostran! Det är ändå bara dom själva som förlorar på det. Kramkram

2005-10-17 @ 21:14:40
Postat av: Emmaria

Anonym: Om du läst min blogg hoppas jag att du även läst de inläggen där jag talar om att det jag väljer att skriva om i min blogg är en viss del av mitt liv och hur jag är. Jag har tillräckligt med tråkigheter och behöver försvinna bort i en rolig, men även ytlig, värld då och då.
Du behöver inte tycka som jag eller gilla det jag skriver, men jag hoppas du respekterar att jag skriver om det som intresserar mig. Det är ju min blogg. Fortsätt gänra läsa och förfasas (?) över det jag skriver, men ha gärna med dig att detta är den del av mig som jag väljer att publicera. Det är inte allt jag är utan en del av allt det grymma! :-)

Postat av: Emmaria

Vicky: Du får ett eget svar :-)

Tack för din kommentar, härligt med medhåll. Framförallt tack för berömmet.
Du anar inte vad glad jag blir :-)

2005-10-17 @ 21:41:35
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits