Rysning/fantastiskt

18534-602
Den första bilden ger mig rysningar! Hur kan någon tycka att detta är snyggt?! Gräsligt.
På den högra bilden ser hon ut som den Nicole vi numera vant oss att gilla och beundra. Men hon behöver verkligen få ett par kilo extra på kroppen.

http://www.people.com

Kommentarer:
Postat av: lia

nu var ju inte den första bilden den mest smickrande på nicole. men jag tycker helt klart att hon var snyggare som kurvig. jag tycker inte alls att hennes nya smala yttre ser varken attraktivt eller hälsosamt ut.. länge leve lite kurvor!

2005-10-20 @ 17:46:49
Postat av: Emmaria

Jo lite kurvor är inte fel, men som en smalis vill jag inte förkasta det heller. Jag tänker inte kommentera det du skriver mer eftersom jag inte kan uttrycka det jag tycker utan att det låter helt galet.
Men jag förstår vad du menar.

Postat av: Sandra

Jag tycker hon är jätte snygg när hon är sådär smal. Det kanske inte är så hälsosamt men underbart vackert! Önskar att jag kunde se ut så...

2005-10-21 @ 13:23:18
URL: http://bobobidoo.webblogg.se
Postat av: Emmaria

Härligt att du säger vad du tycker. Måste nog hålla med dig. Det är väl inte PK att säga det men jag tycker också att hon är snygg smal. Fast vissa bilder på henne har varit lite extrema, speciellt då hennes huvud ser för stort ut. Men säg bilderna från i somras, de gillar jag verkligen.

2005-10-21 @ 13:52:34
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Matilda

Tycker verkligen hon ser bättre ut nu. Hon var förståss söt redan innan. Men faktum är att jag kan inte tycka om och beundra kurviga tjejer på samma sätt. Misssförstå mig rättt nu, jag har inget emot kurviga tjejer, det är väll bara det att man är så påverkad av idealet. Skulle själv inte acceptara mig själv på samma sätt om jag la på mig några kilon. Japp, sjukt jag vet.

2005-10-21 @ 15:18:50

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits