Rachel Zoe

Kanske är det inte så konstigt att Nicole ser ut som hon gör. Titta bara på Rachel Zoe, hennes stylist. Detta är ju löjligt! Att vara så här smal är inte ett dugg snyggt. Om man nu inte vill se det osunda i det så titta åtminstone på hur fruktansvärt det ser ut.
18534-548
Kläderna bara hänger, man tappar sin lyster och huvudet ser onormalt stort ut. Är det verkligen något att sträva efter?!

http://www.gettyimages.com/editorial

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Lol, du skriver här att se ut som rachel zoe och nicole är inget att sträva efter! i en annan blogg med skor å väskor står det "i sommar vill jag se ut som nicole" okej, ja förstår att du menar stilen, men stilen har du rachel zoe å tacka för.. tönt.

2006-03-07 @ 20:17:01
Postat av: Emmaria

okej, som jag ser det är stilen och kroppsstorleken skilda saker. I det här inlägget syftar jag på att man inte ska sträva efter att svälta sig, man blir inte snyggare och mår inte bättre. Jag vet eftersom jag varit drabbad.
Därmed innebär det att jag i det andra inlägget, som för övrigt handlar om skor (!), syftar på Nicoles skor. Och klädsel, men kroppen, den är hennes och jag har min!
Och förresten, Right back at you! Tönt!

Postat av: sofia

Haha, underbart svar på kommentaren emmaria.

2006-10-09 @ 21:02:18
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits