Jag i en etta

Nu har jag bott här i min lilla etta i två månader. Och jag börjar komma in i livet som ensamboende.

För det första försvinner ingen mat, jag är en person och jag äter inte så himlans mycket.En smörgås till frukost, lunch/middag, en smörgås på kvällen och kanske flingor/gröt också. Däremellan blir det väl en eller ett par frukter och grönsaker äter jag också.

Att laga mat till en person känns så himla omotiverande. Jag kan lika väl äta pasta med ketchup (inte för att jag gör det) men det finns ju ingen som skulle märka det eller påverkas av det.

Men å andra sidan bestämmer jag ju allt själv också och det är skönt, men jag skulle inte tycka det var helt fel med någon som huserade här. Mer än mig och dammråttorna (fast de finns inte här mer än ett par dagar i taget...) vill säga.

Trivs bra här, men det är ju det där med saker på väggarna. Nu vill jag få upp lite tavlr så jag känner att det är lite mer Färdigt.
Min lampa som jag hittat hoppas jag kommer att komma in igen på Ikea.



Kommentarer:
Postat av: Linnéa

Jag läste lite längre ner om din fyndblus, den lät underbar. Får man fråga vilken affär du var på eller vill du behålla det smultronstället för dig själv?

2005-10-30 @ 21:14:36
Postat av: Emmaria

Jag ska inte hålla på vilken affär det var... Det var nere på FreePort i Kungsbacka. Affären heter Company någonting... Den som ligger rakt fram när man kommer dit. Själv tycker jag det är en såndär affär där man kan ha tur men det kan lika ofta vara ganska trist sortiment...

Och blusen är verkligen underbar! :-)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits