Fredag

Kom hem från jobbet för en stund sedan och tog en snabb promenad till utlämingsstället för att hämta upp mit Cherry Tee.
Det var mjukt och skönt, lite synd att det var ganska genomskinligt bara. Kanske bättre med en annan färg?! Men jag vet av erfarenhet att det är vita baslinnen som funkar bäst med min garderob.
Jag är nöjd, men nästa inköp får dröja ett tag. Min ekonomi pallar inte för mycket...

Ska äta en tallrik emd gröt nu, ska ut och träffa M och F. Blir trevligt, men som vanligt vid den här tiden på fredagar så skulle jag helst av allt bara vilja ligga på soffan och dega. Brukar vakna till vid åtta, väldigt pigg att hitta på något... Men det är två timmar tills dess.
Fast om jag är seg och så nu kanske jag orkar mer när jag träffar de andra sedan.

Får väl se vad vi hittar på, är väl inte direkt sugen på något partande om man säger så... En fika tycker jag låter som en bra idé. Jaja, jag får se.
Nu måste jag fixa gröten och se om jag kan göra något med mitt hår.
Luften är så salt och mitt hår blir alldeles läbbigt av det!

Idag bokade jag hotell i Tyskland, till konferensen. Blir ett spa hotell. Får väl se vad man kan hitta på för behandlingar. Men som sagt, min plånbok är liten? "Ingår" det i resan? Jag har ingen susning, har inte varit på den här typen av konferensresa tidigare.

Kommentarer:
Postat av: Åsa

Vad jobbar du med?

Postat av: Emmaria

Jag är traffic på en reklambyrå, kan man säga..

2005-10-15 @ 11:39:25
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits