Vem, jag?

Ofta får jag frågor om vad jag jobbar med, speciellt runt de inläggen som handlar om alla tidningar jag får ta med mig hem!
Jag började terminen med att vara student, men nu jobbar jag minst halvtid på en reklambyrå.
Där har jag titeln Traffic. Det innebär dels receptionsuppgifter men även kundkontakter och uppföljning av våra uppdrag.
Anledningen till att vi får så mycket tidningar är att vi arbetar mycket gentemot medier. Därför får vi provex för att kunna analysera fram vilken tidning som är rätt målgrupp. Men provexen kommer även för att vi ska kunna följa upp att det vi gör finns på rätt plats vid rätt tillfälle!

Jag läser lite kurser utöver jobbet och kommer att ta mitt sista år innan examen under nästa läsår. Det har dragit ut på tiden på grund av alla jobbig byråkrati kring skolan, men nu börjar jag se ett slut på det hela!

Mitt jobb är precis den inriktningen som jag villa rbeta inom efter examen, men jag har efter min tid på reklambyrån insett att jag itne vill jobba just på den här delen av kedjan. Vi är ingen kreativ byrå och antingen villjag jobba på en sådan eller på marknads/försäljningsavdelningen på ett företag.
Får se vad framtiden kommer att ge!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits