utvilad

Idag sov jag länge. Vaknade till och tittade på klockan just som den stod på 12:00:04. Helt knäppt att jag minns det så exakt.. Men det gör jag!

Känner mig enormt utvilad, har ingen som helst baksmälla. Skönt, tre glas vin gör inte det med mig helt enkelt :)
Har ätit frukost och ska nu packa lite grejer i min träningsväska. Ska sedan äta middag hemma och kanske hitta på något ikväll. Det blev en massa snack om sådant igår, men jag känner dem bättre än så, det är nog mest snack och väldigt lite verkstad!

Idag mår jag riktigt bra. Konstigt egentligen, men väldigt skönt!

Funderar på att råplugga min HTML bok och se vad jag kan göra med bloggen. Blir ju superavis på alla som har coola bloggar nuförtiden. Känns inte alls lika kul med min sweet rosa. Fast gör jag om den blir det nog rosa tema ändå... Eller turkost, eller blått kanske.
Äh, jag vet inte ens om jag kan göra något bra av detta, men jag ska försöka göra något. Så om det kommer se ut som kom-och-hjälp-mig under eftermiddagen så finns det en anledning.

Satt och rensade i SMS-inboxen och läste massa meddelanden. Tänk vad konstigt vissa saker låter taget ur sitt sammanhang. Och hur jag av minsta lilla ultra-neutrala SMS kan läsa in en hel kärleksförklaring. Ganska ku ändå. Men nu finns det mer plats för skojiga meddelanden, eller saker som; "det låter bra" fårn paps. Han har lärt sig messa, men han skriver inte längre saker än så... Det roligaste var nog i somras när jag fick ett MMS på honom i ett par nyinköpta byxor :) That's my family!

Nu ska jag nog göra lite gröt tror jag. Åt en liten smörgås när jag gick upp, bättre att få i sig lite än ingenting. Men om jag ska kunna träna måste jag ha energi i kroppen!
Hoppas det är lite folk på gymmet, för vissa maskiner vågar jag mig inte på i ett fullsmockat gym. Ja, jag är knäpp! Men lite smågulligt knäpp vill jag tro :)

Kommentarer:
Postat av: Christina

Gillar inte heller när det är för mycket folk på gymmet...bättre när man får vara så där nästan ensam

Postat av: Emmaria

Precis! Det är så trist att behöva vänta på en maskin eller känna sig stressad då man tränar. Gymmet ska vara någon slags frizon tycker jag..

2005-12-11 @ 13:24:38
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits