slut...

Jag är så smart, lördag kväll och vilket humör är jag på: Helt slut!
Träningen gick bra, skönt att jag pallrade iväg. Kroppen kändes lite konstig bara, trodde jag ätit lite bättre den här veckan, men det är på träningen det verkligen märks och jag fick bakläxa!

Hur kommer det sig att det är så mycket fler killar som går på gym? Idag var det jag och en tjej till, resten (kanske 15 stycken) var killar. Väldigt ojämn fördelning.
Jag går dels på gym men även på pass. Gillar att få lite olika träning. På gymmet är det ju jag som väljer vad jag ska träna och hur mycket. Men på ett pass blir det mer all-over och det är skönt att få med lite fler muskelgrupper.
Fys är inte riktigt min grej, jag blir så uttråkad, men jag går väldigt mycket så därför orkar jag inte engagera mig extra. Varje dag går jag raskt i 40 minuter och jag springer mycket i trappor. Sådana saker påverkar också.
Idag råkade jag ha fel vikt på en maskin vilket fick mig att tro att jag blivit svagare sedan jag tränade på gymmet för en vecka sedan. Den maskinen tränar främst armar men även rygg och bröst. Vikten man väljer är tvärtemot som det brukar vara. Ju mer vikt du har desto lättare blir det.
Jag var tio kilo fel och det märktes!

På vagnen på väg till gymmet såg jag en kille som såg ut precis som mitt ex. Men som flera gånger förr var det en kille som varit med i Fame Factory. Helt sjukt att de är så lika att mitt hjärta stannar en halv sekund då jag ser honom. Killen från Fame Factory tror säkert att jag är någon liten tjej som tycker han är ascool... (Jag menar alltså då det sker så tänker han kanske så, han kommer ju knappast ihåg mig mellan gångerna...haha.. det skulle vara något.)

Dags att smörja in huden med fet kräm. Den har stått ut med både solning och en låång varm dusch idag så det är bäst att kompensera det.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits