planering

Efter jag kom hem från stan och jobbet så har jag gått en rask promenad. Det var jättehärligt, musik i öronen och iklädd myskläder. Ljuvligt.
Gick in på ett ställe där jag solar på hemvägen och fick mig en stunds ljus. Vill inte sola så ofta, men nu var det två veckor sedan och den här gången solade jag inte i 20 minuter, täckte dessutom ansiktet efter halva tiden. Huden behöver det för att må bra och mår den bra känner jag mig lite starkare!

Nu måste jag komma fram till vad det blir för middagsklädsel imorgon, måla naglarna tänkte jag också. Desutom får jag inte glömma att koka ris till lunchen...

Kommer ha bråttom mellan jobbet och middagen imorgon och därför måste jag ha bestämt klädseln redan nu. Har inte tid att prova, fundera och vela.
Det är det som tar mest tid på morgonen har jag kommit på! Oftast funderar jag ut på kvällen innan vad jag ska ta dagen efter, annars skulle jag aldrig komma iväg.


Kommentarer:
Postat av: Emma

Är det solarium du solar? Låter skönt med promenad iallafall, det skulle jag också behöva!

Postat av: Emmaria

Numera gör jag det. Tidigare i höst gick jag på ljusbehandling men det fick jag itne fortsätta med efter ett visst antal gånger. Så nu behöver huden lite solarie för att må bättre :) Man får göra vad man kan för att kunna må bra!

2005-12-08 @ 22:02:24
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Emma

Aha, jag har alltid funderat på att sola solariu mmen det verkar lite läskigt. Hur går det till liksom?

2005-12-08 @ 22:38:51
URL: http://obey.blogg.se
Postat av: Emmaria

Jag gjorde det första gången någonsin förra hösten. Det fungerar ju lite olika beroende på var man går någonstans. Ibland sätts det igång strax efter att man betalat för sin tid, ibland får man själv starta igång det. Sedan gäller det bara att rengöra ordentligt, lite fräschare då.
Och inget smink eller parfymerat på sig. Det kan påverka huden negativt...

2005-12-08 @ 22:55:34
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Emma

Är det varmt eller känns det ingenting?

2005-12-08 @ 23:02:26
URL: http://obey.blogg.se
Postat av: Emmaria

det är varmt och skönt. Känns som när man ligger på stranden utomlands. Jag gillar det! Sedan har man en fläkt som går, annars kan det bli lite väl varmt. Vissa ställen kan man lyssna på radio samtidigt och det är ju inte så dumt :)
Jag tänker inte säga, gör det. För det är alldeles för personligt, men det är skönt att gå någon gång ibland. Man bör nog inte göra det för ofta. Men man får ljus på sig och det är ju inte så vanligt under vinterhalvåret i Sverige...

2005-12-08 @ 23:31:02
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits