ombyte


Inte mindre än tre ombyten hann hon med under besöket på MTV TRL i New York.
Den svarta klänningen bars backstage, det ljusa i studion och sedan även den blå toppen on-air. Jag föredrar antingen klänningen eller den ljusa överdelen, det blåa gillar jag inte alls.
18534-1094
bilder gettyimages.com


Kommentarer:
Postat av: Stella

Ligger hemma och är sjuk och passade på att ta igen lite av vad jag missat i din blogg. Har läst den ett tag och måste säga att det är så otroligt kul. Det är som att jag läser min egen dagbok. Jag är två år äldre än dig men det verkar som att vi jobbar inom samma bransch. Jag bor också själv efter att ha varit sambo i 4,5 år, det suger kan jag säga. Även om detta är saker som kan passa in på många personer så är det de små detaljerna som du skriver om som jag verkligen kan känna igen mig i. Brukar bli lite smådeppig av att vara själv men ville bara säga att jag brukar läsa din blogg och det hjälper att veta att det finns någon mer som lever ett liv nästan precis som mitt och som också tycker att saker och ting inte är super-great alltid. Ville bara säga det!

2005-12-07 @ 14:01:50
Postat av: Emmaria

Usch vad trist att vara sjuk!
Vad kul att du känner igen dig i det jag skriver.
Livet är inte på rosor 24/7 dessvärre men man får göra det bästa av situationen. Att bo själv är verkligen pest ibland. Stundtals är det skönt, men andra gånger...
Det hjälpte faktiskt mig också att höra detta, skönt att det finns fler. Jag visar inte alltid omvärlden vad jag tänker och känner jämnt, men kanske borde man det för det är då man kan upptäcka likheter..
Hoppas du kryar på dig snart :)

Postat av: Julia

oj sheat, varför 3 ombyten, liksom? fåfänga,fåfänga...

2005-12-07 @ 17:09:10
URL: http://obsession.blogg.se
Postat av: Emmaria

Jadu tre ombyten låter lite överdrivet, men jag ska nog inte kasta sten i glashus gällande fåfängan :)

2005-12-07 @ 21:38:17
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits