om jag hade pengar

Jahade jag haft lite mer pengar hade jag genast lagt en order på den här Sex and the City boxen*. Säsong 1-6 för 999:-! 18discar, bara SATC. Ljuvligt!
Åhh, det lockar verkligen.. Ska jag, eller är det för mycket? Åhhh, beslutsångest.



*går inte att länka såg jag... Men det är en SATC box på cdon.com.

Kommentarer:
Postat av: Emma

Jag tycker absolut att dte är värt det. Jag var inte jätteinne i serien men de avsnitt jag hade sett avgudade jag, och nu är jag verkligen helt såld. Är skönt att få följa allting utan att missa avsnitt, och samtidigt ha det som hänt innan i färskt minne. Men sen så beror det ju på vad man prioriterar också :)

Postat av: Emmaria

Jag tror inte jag skulle ångra mig om jag köpte den, men det är en del pengar. Julen närmar sig och nyår och ledigheter, många tillfällen då pengar är trevligt att ha på fickan. Så det handlar ju om prioriteringar, men å andra sidan är det så himla mycket dåligt på tv så den skulle underlätta stunden på kvällen då jag vill dega och vila innan det är sängdags. Hmm, fortfarande svårt!
Får väl göra en för/mot lista! :)

2005-12-05 @ 22:39:54
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Angelica

Det är absolut värt det. Jag har varenda säsong, och jag har sett dem precis hur många gånger som helst... och det finns inget bättre än att bjuda över tjejkompisarna på lite vin och se på Sex and the City en hel kväll!!!

2005-12-05 @ 23:39:09
URL: http://www.blondieangel.blogg.se
Postat av: Emmaria

Åh, ju mer jag funderat under kvällen desto mer säker har jag blivit. Kanske kan få lite pengar till boxen i julklapp... Hmm... :)

2005-12-06 @ 00:18:15
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: sandra

jag köpte hela boxen i somras, jag sträck tittade så på en månad hade jag sett hela serien.. sorgligt när det är slut. köp, du kommer icke ångra dig!!

2005-12-08 @ 23:55:50
URL: http://zazzriz.blogg.se
Postat av: Fi

Har varit ägare till min box i över ett år...den har blivit en mycket kär vän. och jag betalade ändå 1100 för den. Värt vart enda öre. Och de som sa att det inte var värt pengarna har stått utanför min dörr och köat för att låna min dyra, kära box. :)

2005-12-19 @ 13:17:25

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits