Ny dag

Bla bla... Så känns det!
När jag var på väg var dagen bra so far, men nu... Åh vad trött jag blir på kollegornas sätt!
Jag jobbar timmar och får därmed betalt för den tiden jag är här, men ändå ger de mig kommentarer om jag är här en kvart för sent på morgonen... So what! De är inte mina chefer och jag tar ändå inte betalt för den tiden! Puckon!
Hur ofta har inte jag varit här låångt före dem?! Blir så trött. Tack och lov att det är ledighet snart. Då slipper jag dem ett tag men de jobbigaste ska vara här över mellandagarna... Jey....

Kommentarer:
Postat av: Stella!

Min närmaste chef är precis så där, fäller sura kommentarer och gnäller (fastän han själv aldrig är i tid, tömmer diskmaskinen, tar upp ny tvål till toaletten osv. Jobbar på ett litet företag som du kanske märker). Men jag har valt att skita i det nu, jag vet ju att jag gör ett bra jobb så om han nu inte har ngt bättre för sig än att gnälla över bagateller så får det vara hans problem!

2005-12-22 @ 09:48:11
Postat av: Emmaria

Det är precis samma här. De som gnäller är nästan alltid sena och skulle jag säga något då så får jag världens harang på mig. Jag jobbar under lunchen och går aldrig för tidigt på eftermiddagen. Så det jämnar ut sig!
Känns likadant för mig, jag gör det jag ska och bra också, klaga på något vettigt istället. HOn som dessutom klagar är ute och röker så mycket under dagen att jag skulle kunna vara 45 minuter sen utan att jobba mindre effektiv tid!
Den första kvarten-tjugo minutrarna på morgnarna är alltid fika och så what om jag missar den?! De klagar ändå bara och det är så trist att höra.
Försöker att ignorera detta vanligtvis, men den här veckan har det varit så mycket bullshit!

Postat av: Lina

Låt dig inte tryckas ner av dina ruttna och avundsjuka arbetskamrater, stå på dig =)

2005-12-22 @ 13:57:44
Postat av: Emmaria

Lina: Tack för peppningen!
Jag försöker verkligen att låta det bara rinna av mig, men ibland så biter det fast.
Jag äter taggtråd och vässar armbågarna, ska bli skönt med tre dagars ledighet och då kunna koppla bort det.

2005-12-22 @ 15:04:00
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: jonny

Hur vore det om du kom i tid istälelt kanske?

Just rara kompisar du har här som ställer sig på din sida. tur att jag vågar kräva skärpning

2005-12-22 @ 20:53:27
Postat av: Lina

jonny: men om hennes arbetskamrater är så pass otrevliga och ruttna bara för att hon kommer 15 min för sent, tror jag inte ens att dem blir trevligare om hon kommer i tid..

2005-12-22 @ 23:19:45
Postat av: Emmaria

jonny: självklart ska man komma i tid, men det är egentligen inte det som detta handlar om. Jag är praktiskt taget alltid i tid medan andra som är sena skakar de bara huvudet åt. Blanda det med syrliga kommentarer och skitsnack och det blir rätt trist!

Lina: Nej de blir knappast trevligare för det, det ligger så mycket annat i luften... Ganska jobbig arbetsmiljö, men hoppas det blir bättre i mellandagarna eller efter nyår!
Tack, skönt att få lite support :)

2005-12-23 @ 09:21:59
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits