julklappar

SItter och försöker hitta på bra grejer till farmor och farfar. Köpte en bok om mode till farmor på lunchen idag. Men knäppa som jag är så insåg jag först nu att den är på engelska. Min farmor är världens bästa farmor, men engelska är hon inte så värst bra på.
Tror jag ska se om jag kan köpa
Chic till henne! Men så ska ju farfar också få en bok. Har letat efter en historiebok som paps hittat, men jag kan verkligen inte hitta den.. Sedan blir det en sak till dem gemensamt också! Men det är just det som de ska få var för sig som jag har problem med!

Har två julkappar till bror min, men jag behöver något mer. Funderar på en halsduk. Fast alla de jag sett kostar för mycket! Gillar randiga halsdukar på killar, ruskigt snyggt!
Kanske blir det en t-shirt. Enkelt och används alltid... Några förslag finns det, men jag blev nästan lite stressad när jag insåg att jul är i slutet av nästa vecka!

Mams och paps är klart, likaså svägerskan. Mormor får massage och sedan köper jag inte till fler. Ganska skönt. Pengarna räcker till bättre julklappar, men det är lite synd för jag gillar att köpa julklappar! (främst när jag har inspiration får jag väl erkänna!)

Kommentarer:
Postat av: eybwv olfizenw

lnpd earqshmwk mvysbzxd xlfgrtna hxwyuvqkj zgfhrwic xfls


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits