Jess

Snygga färger i Jessicas klänning!
18534-1195
bild jessica-style.com


Kommentarer:
Postat av: Frida

Haha, inte så snyggt att man ser BH bara! hon har så fin hårfärg!

Postat av: Emmaria

Nej det går alltid bort! Tänk när dte var ett tag då folk gick med fullt synliga bh-band och tyckte dte var coolt. Usch!!

2005-12-24 @ 12:48:40
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Anna

Det där med bhn under via urringningen var inte snyggt. Synliga bh-band kan passa ibland men ser för det mesta bara konstiga ut.

2005-12-24 @ 14:52:19
URL: http://annna.blogg.se
Postat av: flilippa

måste bara fråga, hur gamla är du?

2005-12-24 @ 18:56:45
Postat av: Julia

jessicas clevage ser ju helt mosat ut. halterneck ringningar med breda band är inte fint, sitter konstigt!

2005-12-25 @ 14:20:34
URL: http://obsession.blogg.se
Postat av: Anna

Alltså. Din blogg är så fruktansvärt onödig. Så tråkig, eftersom du kopierar iprincip ALLT från andra sidor. Inte ett dugg personlig typ. Försök gör den mer personlig, annars kan du tabort den helt. :) Sorligt att en sån här blogg som din kan ligga etta, du bloggar ju bara om redan skriva saker?

2005-12-25 @ 14:56:11
Postat av: Tillie

Vilken tråkig kommentar. Det står ju dig helt fritt att inte läsa bloggen om du tycker den är så onödig. Jag tycker bloggen är bra annars hade jag ju inte surfat in här. Ta en pepparkaka till och var snäll, tänk på att det fortfarande är jul. :-)

2005-12-25 @ 20:47:12
URL: http://tilliesblog.blogspot.com
Postat av: Storasystern

Anna: Jag tycker inte alls att du har rätt, faktiskt. Visst finns det många modebloggar, men det finns bara en Emmamaria och bara en blogg som den här. Jag tycker absolut att den är personlig. Men alla tycker såklart olika, tycker bara att det är synd att man ska "hoppa på" någon sådär bara för att man inte är intresserad av vad som skrivs i ens blogg.

2005-12-25 @ 21:39:50
URL: http://storasysterns.blogspot.com
Postat av: Emmaria

Anna: nej inte så snyggt nej, men tillfällena då synliga band är okej tycker jag är väldigt sällsynta. Men som med allt annat är dte en smaksak :)

flilippa: ja du, det kan man ju undra.. :)

Anna: Synd att du tycker så. Själv tycker jag att jag blandar bilder (som jag hittar på andra sidor) med inslag från mitt liv, mina tankar och åsikter.
Att den ligger etta handlar inte om mig, jag tycker det är smickrande att många läser min blogg men det är svårt att tvinga fram det...
Att göra den mer personlig har jag valt att inte göra, vissa saker jag delar med mig av känns för mig väldigt personliga och jag bestämmer hur mycket jag ska berätta. (det är det som är det fiffiga med MIN blogg) Och huruvida någon redan skrivit det jag bloggar så visar bara det att de har superb smak eftersom vi skrivit samma sak utan att veta om varandra.

Tillie: Tack! :)
God fortsättning!

Storasystern: tack för uppbackningen :)
Visst kan alla tycka olika, det är märkligt hur man bildar sig en uppfattning fort. Tycker själv att för in en hel del personligt, men vissa verkar missa det då de är negativa...
God fortsättning :)

2005-12-26 @ 00:05:59
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Angelica

Alltså nu blir jag lite irriterad här.... om man inte gillar bloggen behöver man faktiskt inte läsa den.... jag älskar emmarias blogg det är därför jag är inne på den jämt... ta detta på rätt sätt nu emmaria, din blogg är kanske inte den mest intellektuella läsning man kan hitta på internet, men den är preciiiis vad jag behöver efter en seg och tråkig dag i skolan eller på jobbet!!!! Jag får alltid massa roliga modetips och skvaller, en del har jag redan i min egen blogg eftersom jag alltid lusläser tidningarna innan jag uppdaterar bloggen, och jag tycker din blogg är helt bäst eftersom du skriver om personliga saker också, vilket andra bloggar inte gör... Hi hi, din blogg är så bra att jag verkligen inte förstår varför jag ens har 150-200 läsare varje dag!!!!! Stå på dig och fortsätt skriva!!!!

2005-12-26 @ 17:43:55
URL: http://www.blondieangel.blogg.se
Postat av: Emmaria

Angelica: Jag tar absolut det på rätt sätt! Min målsättning är inte att ha en blogg som är superintellektuell.. Kanske är det dumt, men jag är ingen fredsaktivist, politiker eller superanalytisk person. Jag kan vara lite av allt det där, men min personlighet är lättsammare. Mitt liv handlar om så mycket mer än min blogg, men jag visar även en del av det som är besvärligt utan att göra det jobbigt för mig.
Visst blir det så att många saker står i olika bloggar, jag brukar blogga själv först innan jag läser andra bloggar bara för att kunna skriva om det jag vill. Sedan är det som du säger att man läser samma sak hos andra, men det är bara kul egentligen.
Tänker absolut stå på mig och fortsätta skriva som jag gör!
Tack för din support och uppbackning Angelica! Det gör mig väldigt glad att du gillar att läsa min blogg :)

2005-12-26 @ 19:20:04
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Anonym

Spana in min roliga blogg:)

2006-03-19 @ 22:16:11
URL: http://labellavita88.blogspot.com/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits