it's cold

Fryser som bara den. Har nästan skakat hela kvällen, trots att jag druckit flera koppar té. Sitter med några klädlager och en filt, på fötterna har jag mina mysiga tofflor. Men ändå fryser jag. Vad händer med mig, vad håller min kropp på med?!?!

Har börjat äta B-vitaminer nu också. De ska hjälpa min hud att må bättre *hoppas hoppas* Men de är säkert bra för andra saker också! Läste att de hjälper mott trötthet vid blosbrist, det är ju jättebra! Slår flera flugor i en smäll. Dessutom kan man inte ta för mycket B12 eftersom den vitaminen ska vara vattenlöslig och försvinna ut ur kroppen om man inte behöver tillskottet.

K hörde aldrig av sig, surprise! Not... Andra gången han gör så på för kort tid. Sist stannade jag ju hemma för hans skulle, men idag hade jag inga andra planer än att sitta hemma och plugga (och frysa...) så jag är inte så sur. Fast nu var han dessutom mer osäker än sist. Men lite ska han få på moppo...
Den andra killen hörde av sig vilket var nästan mest förvånande! Fick förhinder, men kanske imorgon... Well, vi får väl se. Tänk, när mina förväntningar är lika höga som fotknölarna, då lever de upp till massvis. Känner de på sig detta?!

Killar, märkliga ting, men man kan inte leva utan dem. Dessvärre är det även svårt med dem, men det står jag gärna ut med! Hellre det än tvärtom, som nu!

Nu måste jag fixa pasta till lunchen imorgon. Blir något enkelt eftersom jag måste till banken... Znark, det finns roligare saker att göra då!
Antagligen kommer det vara dött på jobbet imorgon förresten. Två stycken, varav en jag hänger en del med, ska på kurs i två dagar och två andra sak iväg hela förmiddagen... På ett kontor med under 10 personer så märks det kan jag lova!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits