det blir bara värre...

Jag skrev i början av dagen att jag inte gillar när jag är för glad på morgonen, då blir jag bara low senare.
Nu är jag där!
Känner mig väldigt off just nu.
Bara för att de andra måste göra massa trista saker så är väl inte det mitt fel? Om de vill ha hjälp får de be mig. Jag har ju grejer att göra, det är inte som att jag sitter sysslolös. När jag inte har saker att göra brukar jag söka upp jobb.

Usch är riktigt low nu!
Kanske ska äta min macka och se om det kan ge mig energi. Tänk att allting kan handla om mat för en person som inte gillar mat och helst av allt skulle slippa äta. Åhh.......................

Kommentarer:
Postat av: Julia

åh, krya på dig verkligen. och ta hand om dig!!

Postat av: Emmaria

Julia: Tack det värmer :) Ibland inser jag inte förrän jag får det på pränt hur det verkligen låter...

2005-12-12 @ 16:47:26
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Milla

Ja visst har man konstiga tankar ibland. Därför skriver jag aldrig ner dom, när jag väl har gjort det blir det bara fel, låtert helt anurlundsa då och inte alls så logistk som det först var. Som tex nu när jag skrev inlägget, inte alls som jag tänkt mig.

2005-12-12 @ 19:54:20
Postat av: Emmaria

Milla: På ett sätt är det inte bra för mig då jag ser dem i print, men många gånger hjälper det mig att få det ut ur systemet!
Fattar precis vad du menar, det som lät så bra i huvudet som ska fås ihop på några meningar är inte alltid lätt. Säger bara SMS! :)

2005-12-12 @ 20:37:29
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Milla

Ja precis, önskade ändå att jag kunde dela med mig av en del av mina tankar som du gör ändå. När man som jag, aldrig pratar känslor med någon borde man väll tillslut explodera, tro mig det vill jag inte vara med om.

2005-12-12 @ 21:45:19
Postat av: Emmaria

Jag är sådär bra på att prata känslor själv. Åtminstone är jag inte så bra på de jobbiga känslorna. De stänger jag hellre inne, men förra året gikc jag hos en psykolog och hon hjälpte mig inse att jag behöver våga öppna upp mig. Det passar kanske inte alla men det känns som att en viss del av min tyngd har lyfts tack var det!
Mina matproblem pratar jag sällan eller aldrig om, bara för att de är jobbigt och oftast bara leder till jobbiga saker... Jag vill itne visa mig sårbar och det är det som är mitt bekymmer. Jag kan itne vara störst bäst och vackrast jämnt.. (inte för att jag är det, men jag försöker nog ganska mycket..)

2005-12-12 @ 22:02:33
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits