beställning

18534-116418534-1163

Köpte just två Cherry Tee-linnen från shopaholic.se.
Ett svart och ett i färgen chocolate. Svart funkar alltid, använder gärna mitt Filippa K-linne som är ribbat. Det i chocolate hoppas jag är snyggt till ex svart. Svart kofta kanske med det under... Läste hos någon annan bloggare (minns ej vem...) som beställt den färgen och tyckte bra om den och att den var snyggare i verkligheten. Så jag hoppas på det, men den kommer säkert bli använd.

bilder shopaholic.se

Kommentarer:
Postat av: Storasystern

Kanske lite dum fråga, men vad betyder att linnet är ribbat?

Postat av: Elva

Hej!
Japp, rätt gissat, jag jobbar i en Hemköpsbutik... inte så kul, men jag har inte kommit på vad jag ska utbilda mej till ännu. Så jag e lite lätt avundsjuk på alla er som snackar om alla märkeskläder ni köper jämt..:) Jag får ut mellan 11000-14000 varje månad, så jag har inte direkt råd å handla så mycket.
Vad jobbar du själv med? Har du ett roligt jobb?

2005-12-19 @ 13:13:15
URL: http://tio.blogg.se/
Postat av: Elva

Hej igen... men jag har ju räkningar för ungefär hälfen av det där... så det blir inte mycket shoppat då, men det e klart, något varje månad blir det ju ofta. men inga dyrare grejjer...

god jul på dej med!! :)

2005-12-20 @ 00:55:52
Postat av: Julia

Till Storasystern: Att ett linne (till exempel) är ribbat, menas att det är som ränder på det. Lite svårt att förklara, men ränderna är i själva tyget liksom... Inte som tryckt mönster, eller i olika färger. Oj, vad svårt det var att förklara...

2005-12-20 @ 16:08:49
URL: http://prick.info.se
Postat av: Emmaria

Storasystern: Jag tycke ringa frågor är dumma så fortsätta fråga! :) Ribbstickat är hur materialet är. Vissa bomullströjor är slätstickade medan andra är "randiga" i materialet. Hoppas svaret duger.

Elva: Okej, men det är ju bra att göra något tillsman kommer fram till målet. Sedan kanske det ibland kan hjälpa till om man jobbar på ett ställe där man har lite tråkgit för att man blir motiverad att plugga eller nå drömjobbet!
Vanligtvis gillar jag mitt jobb, eller jobbet i sig är oftast kul, men människorna... Rena dagiset!
Förstod nästan att du också betalar räkningar, men det du får ut är helt okej i mina ögon.
Jag har en del sparade pengar, men håller absolut inte på och köper märkesgrejer dagarna i ända.
Ibland unnar jag mig, men får jag välja mellan ett dyrt plagg eller flera billiga blir det fler billiga jag väljer. Gillar att ha alternativ! :)
Mitt jobb är förresten på en reklambyrå osm alltiallo men även med kundansvar. Kul och omväxlande jobb, men ett litet företag runt jul är inte att rekomendera...

God jul!

2005-12-20 @ 16:15:07
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: sithmob vcehq

htcxrp oklja fqnp buvhml tehfju tybxho xrjkof

2007-01-01 @ 01:37:02
URL: http://www.kwfoyiat.giadnbsel.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits