Uteklädsel

Okej, var ju som sagt ute igår. Fascinerades över hur billigt många tjejer klär sig. Okej, nu får jag väl massa arga påhopp och onda blickar, men jag uttrycker bara minåsikt, som alla har rätt til.

 

Om man går ut på krogen iklädd kort kjol, (väldigt kort kjol) urringat linne (väldigt urringat linne) och antingen skyhöga sandaletter eller motsvarande stövlar, vad är man då ute efter?!?

Jag har inget emot korta kjolar även om trendspanare tycker att det är ute, men då har jag det hemma, till stranden eller möjlitgvis stan om det är en riktigt varm dag!

 

Och en hel massa smink har de, ser så stelt ut att det är sanslöst! Håren är fixade till tusen och om de råkar röra sig för snabbt så faller två hårstrån fel och förstör allt, katastrof!

Okej, nu överdriver jag en hel del, men igår kände jag mig väldigt gammal och mossig.

 

Eftersom jag inte visste vad resten av sällskapet skulle ha på sig så körde jag ganska casual.

  • Cheap monday jeans uppvikta inåt (snyggt, slutar på vaden)
  • vit rynk top, utan urringning och med holkärm
  • gröna ballerinas
  • guld väska

Jag var supernöjd med min outfit, men i jämförelse med de andra på stället så såg det ut som om jag skulle på söndagsmiddag hos farmor.


Kommentarer:
Postat av: V

nämen jag håller med.. Börjar mer och mer dras åt lite mer "påklätt" och stiligt (utan att bli tråkigt) när man går ut..

2005-08-21 @ 11:22:27
Postat av: emmaria

Ja, vem har sagt att mer påklätt behöver vara trist?! Det kan vara minst lika snyggt :-)

Postat av: Andrea

Håller med dig och skrattade gott åt din beskrivniing. Känns skönt att höra att det är fler som tycker som jag, trodde ett tag det berodde på min ålder... (26) Men det är nog inte mig det är fel på. Ha ha!

2005-08-22 @ 11:34:46
URL: http://ea.blogg.se
Postat av: Emmaria

Ja, man kan ju inte hjälpa att känna sig lite mossig över att tycka detta. Men å andra sidan är ju modet perfekt för det nu. Det är ju lite mer dressat och det gillar jag :-)
Jag tror verkligen inte det är fel på dig eller mig utan på de andra, fast smaken är ju olika....

2005-08-22 @ 15:10:40
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits