Sunt förnuft och kärlek

Sitter och filosoferar efter en härlig stund nere vid havet. Satt på en klippa, såg solen gå ner bakom öarna och hörde det underbara ljudet av vågornas kluckande mot bryggan. Den stämningen gör att jag inte kan känna mig annat än lite småförälskad. Inte i en person utan i en miljö eller jag vet inte...Jag bara är det helt enkelt, utan annan anledning än havet!

 

Havet och solnedgångar är en väldigt svag punkt hos mig! Jag smälter som is i öknen...

På vintern har jag åkt ner med en ficklampa, tjock filt och termos. Det är en sån underbar känsla, jag blir alldeles lugn och fridfull.

 

"I can't escape the truth

I will never be with you"

- Beautiful, James Blunt

 

Tänk om jag kunde varit sådär klok när jag just gjort slut med någon som jag inte borde vara tillsammans med... Nope, det funkar bara inte.

För min del går inte kärlek ihop med det som är realistiskt. Jag menar att är jag kär så är jag det, sen om omständigheterna inte låter det fortskrida så är dte inte mycket att göra, men känslorna försvinner inte bara för det.

Sen beror det ju på vad man gör med kärleken, men att den finns där, det tror jag kan vara svårt att stoppa.

 

Fast för min del är det riktigt djupa känslor när jag talar om kärlek, förälskelse är ett vanligare tillstånd jag hamnar i, lite småkär liksom...

 

Till lite lättsammare saker: bara två dagar kvar på sommarjobbet! Undra vad jag ska ta med mig och bjuda på sista dagen... Hmm... Förslag? 

Jag vill ju att de ska ha en positiv bild av mig tills jag kommer tillbaka... :-)


Kommentarer:
Postat av: M

Du är för söööt...

Till fredagen ; En somrig jordgubbstårta är alltid fin som ett trevligt minne av en sommar som trots allt ändå fanns här för en månad sen... Den kanske t.o.m. är tillbaka för att retas just nu? Hur som helst är jordgubbar alltid uppskattat - somrigt och gott!

Jag är övertygad om att dom har en positiv bild av dig vad du än bjuder på! ;-)

/M

2005-08-18 @ 03:13:26
Postat av: Emmaria

Bra förslag, låter lite avancerat bara ;-)
Ja, något somrigt måste det ju bli, de som har bakat tidigare har satt nivån, högt!

Hoppas att de har en positivt bild av mig, men de blir ändå inte av med mig för all framtid efter imorgon... :-)

Bra kväll igår?


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits