Kräftskivetips

Okej, så ringde jag samtalet, men då var hon självklart upptagen! Så jag lämnade ett meddelande så nu har hon bollen igen. En situation jag gillar mycket bättre :-)

Har hunnit plocka lite vinbär som jag hoppas pappa kan förvandla till saft som sedan ska med mig i flytten. Väldigt bra deal, jag pockar, sedan kokar han och så får jag gratis saft :-)

Ligger ute i solen och funderar, en bra outfit till helgens kräftskiva....


Har någon tips så tar jag tacksamt emot det!

Det ska vara snyggt, men enkelt. Det är ju ändå en kräftskiva, men jag vill ju vara snygg! Det kommer några trevliga gäster dit :-)

Kommentarer:
Postat av: Anna

en given detalj i din outfit måste iaf vara "the bag" you know... den är ju underbar! eller hade du den sist ni träffades?!
hur som helst så vet du att du kommer vara snyggast kläd även om du bara har dina turkosa mysbrallor på dig... (bara du har "the bag" ahhah)
puss

2005-08-24 @ 14:53:14
Postat av: Emmaria

Jag hade visserligen "the bag" sist... och vet inte riktigt om den här kräftskivan är rätt tillfälle för min älskade väska.
Ja, men jag vet inte vad jag ska ta ändå... även om jag antagligen kommer höja nivån jämfört med flera av de andra så vill jag ju vara dazzling! Och eftersom det kommer någon dit som har samma objekt för ögonen som jag har så måste jag ju även konkurrera ut den här personen... If u know what i mean...

Postat av: Anna

i know what you mean, yes! så jag ringer idag så vi kan diskutera detta ordentligt....
byebye!

2005-08-25 @ 09:39:28

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits