Filmtips!

Okej, hoppas ni vill hjälpa till! Jag är på jakt efter filmtips. Genom Buzzador får jag möjligheten att prova på Lovefilm och jag insåg att jag är kass på filmer. Hittade tre jag ville se. Det funkar ju inte. Så tipsa mig please!

Och, som tack får ni en länk som ger er halva priset på månadsabonnemang hos Lovefilm (i begränsad tid).

Så tipsa gärna och skriv med er mailadress (den ser bara jag!)

TACK TACK TACK TACK TACK!

Kommentarer:
Postat av: Tower

Taken,heros,stockholms natt, Sökarna, Sällskapsresan, sista mohikanen,blot, benjamin button,tusenbröder.



Fast jag har ju ingen anning vad du gillar för typ av film...

2009-06-11 @ 14:05:44
Postat av: Mårten Thorslund

Hej Emma! Jag heter Mårten och jobbar på LOVEFiLM. Ville bara titta in och säga att det är kul att se att du bloggar om kampanjen! Lycka till och hoppas ditt filmtittande med vänner blir kul och att vi lyckas höja filmupplevelsen för dig och dem med en bekväm, enkel, snabb och prisvärt sätt att se film! Dock kan i a f inte jag klicka på det som ser ut som en länk. Kolla att du verkligen lagt in en korrekt länk där. På min profilsida (i länken ovan) hittar du kanske lite tips på filmer, annars är det bara att söka på genre eller skådis eller vad du vill!

Postat av: G. Camilla

gud vad svart att komma pa film sadar pa rak arm. Men Milk, relativt ny, gillade jag. Haller pa att titta pa Lars and the Real girl just nu, lite speciell men du kan ju kika in på imdb.com och lasa om den. Dan in real life är en rätt rolig film också...

kram

2009-06-11 @ 20:48:55
URL: http://gladyscamilla.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits