not so ugly

Studier, så kan man sammanfatta min dag. Med undantag för jobb under förmiddagen. Efter lunch lyckades jag låsa upp en mobil som jag får låna av min bror. Min egen mobil har inte varit sig själv så det känns bra. Ska bara kolla med brorson vad jag ska göra med hans gamla sms och bilder så är saken biff.
Tittade på Ugly Betty och Grey's Anatomy. Obligatorisk tisdags-tv. Ugly Betty var riktigt bra idag. Men en sak måste jag säga, tycker nog att Salma hayek tar lite för mycket plats. Det är Betty det ska handla om ju!
America Ferrera, som Betty egentligen heter, pryder Teen Vogues omslag. Och visst är hon allt annat än Ugly?! Med risk för att ltåa extremt osäker och utseendefixerad (den smällen får jag ta) så vet jag inte hur jag skulle palla att "förfulas" varje dag.
18534-4236

Kommentarer:
Postat av: sofia

Hon är ju verkligen strålande vacker på ett sätt som känns ovanligt bland kändisar, men desto valigare i "riktiga" livet. Det gillar jag!

Postat av: Emmaria

Helt rätt. Och visst är det mer realistiskt med den typen av utseende. Man kan ju hoppas att detta bara är början på ett nytt sätt att se på skönhet, men det är nog en långsam process i så fall.

2007-01-10 @ 12:48:40
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Markus

Strålande fin! Igentligen så tänkte jag att hon inte var så fin.

2007-04-17 @ 10:49:18

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits