täppt!

Kvällen har spenderats med tidningar, kort fika med bror min och förflyttning av mig.
Sitter nu i huset, alldeles själv visserligen, men att vara själv i en mini-etta när man är sjuk är sådär skojigt. Dessutom ska jag ju inte sova i min säng eftersom jag får ont i ryggen av den... Så att ligga på soffan i mer än 24 timmar ger mig ryck bara jag tänker på det!
Ska försöka få en tid till min husdoktor imorgon. Har ju varit mer ellere mindre sjuk i snart två veckor. Dessutom är jag så tung i bröstet och varje gång jag böjer huvudet gör det svinont i pannan, eller mer exakt bihålorna där... Klag klag klag. Ja men jag är sjuk och det är synd om mig!
Jag + tvättmaskin = katastrof.
Inte varje gång förstås, men alldeles  för ofta! Idag passade jag på att kasta in en sjal i tvättmaskinen, sjalen är så hård och jag vill mjuka upp den lite. När jag gick ner för att hänga upp den var det fullt med skum i hela luckan. Fattar inte varför... Jag valde väl fel program, men ändå!
Det har hänt inte mer än tre gånger att tvättmaskinen gått sönder när jag "lekt" med den. Fast till mitt försvar får jag berätta att det var förslitnings grejer som av någon outgrundlig anledning gått sönder just när jag närmar mig maskinen.

Nu ska jag sova igen det jag missade på tåget inatt. Tänk vad snabbt vissa dagar går och det känns som en halv evighet sedan jag låg på tåget, trots att jag ändå spenderade 11 timmar ombord!
Ikväll blir det härlig säng, fluffigt täcke och gosig kudde!
Baci!


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits