så var det fredag

En hel del sol idag verkar det som, men det blåser som attan. Ska ändå försöka sitta ute och plugga. Vill gärna få lite färg i ansiktet. Eftersom gårdagen var mer effektiv än onsdagen så känner jag mig i god form inför dagen. Ska nog funka det här.

Igår var min ögonsten här och busade. Han är ju bara så söt!!! Det roliga med att träffa honom så ofta är ju att man ser massa nya saker hela tiden, små grejer som han förändrar, utvecklar.
Det sötaste han sysslade med igår var att när han log och skrattade så åkte hans lilla tunga fram. Urgulligt! Det är faktiskt ett drag han har från sin faster. Jag hade ofta tungan ute på det där viset som liten.
Sedan var dte en grej han gjorde som visade att han är så smart :) Om han var i hallen och jag satt i vardagsrummet så kunde jag ropa på honom och då kröp/gick han dit för att titta. Han uppfattade alltså ljud och gick efter det. Den killen, så underbar! Helt fantastiskt att den där lilla killen inte fanns här för ett år sedan. Då låg han i sin mammas mage, var i Åsa och badade mm. Cutie.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits