sno stilen

WhoWhatWearDaily visar hur lätt man kan kopiera Kates stil. Jag gillar ju henne och tycker om hennes enkla men välmatchade stil. Nu kanske jag inte tycker de valt någon av hennes bästa outfits, men helt klart några av de lättare att fixa själv.
18534-5558

Kommentarer:
Postat av: Josefine

Hejsan. Jag har nyss startat en ny blogg och skulle tycka att det vore väldigt kul om ni ville kika in och kommentera lite, tack på förhand. /J

Postat av: alma

Behöver man verkligen såna 'sno stilen'-'artiklar'? Jag tycker verkligen inte det. Kan man inte hitta sin egen stil istället? Verkligen inget ont mot dig, så ta det inte personligt :) Men jag vill verkligen veta; är vi svenska tjejer så fantasilösa att vi behöver såna här 'snostilen'-grejer?

2007-07-09 @ 11:18:14
URL: http://whatalmawears.blogspot.com
Postat av: Emmaria

Josefine:kollar in
:)
alma: vet du, jag håller egentligen med dig! Hittade den här och tyckte den var lite skön men oftast tycker jag att det är lite lamt faktiskt. Alla kan ju fatta att det lätt går att ta ett randigt linne och en kjol för att härma Kate. Det hrä var min sista "sno stilen" :) Dessutom är det ju ofta utstrålning och förmåga att bära upp en outfit som gör det lilla extra och inte bara att sno stilen.

2007-07-09 @ 11:23:59
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits