utan ro

Jag har absolut ingen ro i kroppen för tillfället. Och absolut inte på jobbet.
Vad trista människor runt 50 är egentligen. De pratar om sina barn som de inte verkar ha någon som helst koll på. Jag har blivit uppfostrad på helt andra sätt och det märks...
Sedan är det som en spricka i kontoret, vi är två läger, de nya och de gamla. Trist men sant.

Fast de nya är så trista att jag inte direkt saknar dem ändå. Vem tycker det är kul att bara snacka jobb på fikan? Då vill jag tänka på annat.
Ibland blir jag sån där att jag inte ens orkar låtsas. Tyvärr!

Kommentarer:
Postat av: Angelica

Jag höll på att bli tokig när jag jobbade under julen.... det hade kommit en ny medelålders person som jag verkligen jobbade med hela tiden och det enda hon kunde prata om under våra raster och när vi åkte runt i bilen tillsammans var jobbet... analysera allt in i minsta detalj... jag menar, jobbet är inte roligt i sig, det är de man jobbar med som gör det roligt... och är de tråkiga... vad gör man då?

Postat av: Emmaria

Du har så rätt så, det är personerna som gör jobbet roligt, oftast inte tvärtom! Visst man väljer ju itne sina arbetskamrater, men det vore ju trevligt om man inte ville strypa dem varje kvart...
Vi har en som bara maler och maler, jag och en kille som är lika gammal som mig, den enda som är i min ålder, brukar alltid himla med ögonen när hon går igång.
Inom en månad har alla slutat som går att umgås med, så jag hoppas de anställer några riktiga snyggingar! :D

2006-01-18 @ 11:59:39
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: eremo

nu är det såhär att det har inte med åldern att göra utan personen. mina två bästa vänner på jobbet är 48 och 55 år. umgås med dem även på fritiden.
så dra inte allaöver en kam, men jag vet, det finns riktiga tråkmånsar både i vår ålder o i 50-års åldern.

2006-01-18 @ 13:35:24
URL: http://eremo.blogg.se
Postat av: Anna

Men när man är ny är det ju lite svårt att komma på saker att prata om och då blir det ju oftast jobbet som blir ämnet. Det är ju det enda man vet att man har gemensamt. Det blir nog bättre med tiden!

2006-01-18 @ 13:43:57
Postat av: Anna igen

Och när det gäller 50-åringar så kryllar det av såna på mitt jobb också, men dom är jätteroliga!! Mycket roligare än många i min egen ålder. Så jag håller med föregående att man inte ska dra alla över en kam. :)

2006-01-18 @ 13:46:09
Postat av: Emmaria

Utvecklade inlägget, går att finna längre upp på bloggen! :)

2006-01-18 @ 17:27:00
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits