hopplös

Jag är hopplös när det kommer till frisyrer och smink. Allt sånt där som var superspännande när man var yngre intresserar mig i dagsläget inte alls. Jag vill ha ett hår som bara är perfekt mest hela tiden med minsta möjliga hjälp, helst bara med hjälp av en borste på morgonen.
Inför nyår har jag funderat mycket kring vad jag ska gör amed hårtestarna. Ska det vara rakt, lite vågigt, uppsatt eller bara som det blir? Skulle så gärna vilja ha en bulle lik den här som Carrie har. Tyvärr räcker inte mitt blondafina hår till det där och extra hår är inte att tänka på. Dessutom vet jag inte om jag skulle kalra av att fixa det där själv. Har faktiskt tänkt vara lite ambitios och testa lite nästa vecka. Så att jag inte står där den 31:a och sliter och drar i håret och sedan bara har det hängande utan engagemang.
18534-4129
Elle har de en superbra how-to guide med just frisyrer och smink. Gillar uppsättningen som är superenkel med uppiffad av accessoarer. Det borde till och med jag kunna fixa! Men så ser jag bilden med headband och det ser ju så snyggt och fint ut. Kanske att jag bara försöker locka lite, sätter ett band i håret och hoppas på det bästa.. Hmm.. Min nya hair-repair från Schwarzkopf verkar dessutom ha tagit fram mina lockar. Såhär vågigt har inte mitt hår kunnat vara sedan i somras då det var fullt av saltvatten. Tänk då om jag lägger i min extra-våg produkt..
Fast Carrie-bullen är absolut snyggast!


bilder hbo.com och elle.com

Kommentarer:
Postat av: JAM

Ett tips är att köpa såna mini mini clips som har en "diamant" i. Man fäster dem över hela håret. Jättesnyggt! Reflekterar ljuset och ser ut som om du har tusen pärlor i.

Postat av: Emmaria

Ah, bra tips. Det är ju enkelt men väldigt effektfullt.

2006-12-22 @ 23:22:01
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits