14:e december

Det har gnagt i mig ett bra tag nu och idag känner jag det extra mycket.
Jag vill ha ett par nya glasögon! Ett par coola glasögon som skulle bli ett kompliment till mina nuvarande.
Skulle egentligen aldrig våga eller orka bära upp ett par som de Ashley har på sig. Men visst ser man hur mycket glasögon kan göra!
18534-1071

Kommentarer:
Postat av: Joliana

just de här glasögonen är skitsnygga på henne, men undrar hur många som egentligen passar i dem?

Postat av: Emmaria

Visst passar de henne, men som du säger, hur många skulle se lika coola ut som Ashley?! Ganska lätträknade tror jag. Det handlar mest om att ha glasögon som passar en själv, både stil och utseende.

2005-12-15 @ 19:09:26
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Åsa

Tips på snygga bågar (eller märken) ungefär den stil som jag tror du tänker dig: Prada har mycket plastbågar i klassiska modeller, typ den första bilden ovan, och fina bruna färger. Ganska smäckra också= "lättburna". Marc jacobs har en del fina lite större plast, med snygg metalllogga i sidan. Gucci modell 1438 är ursnygg & lätt att passa i, färg K69 är transparent mörkbrun, färg k98 är transparent ljusbrun- bägge snygga men väldigt vanliga... Om du vill ha en stor plastbåge, nästan som den ashley har så finns en snarlik (inte lika djup dock) hos dolce & gabbana (kommer ej ihåg modellnumret)Ofta är det lättare att känna sig bekväm i stora "blaffiga" coola bågar om färgen är lite transparent, blir inte lika mycket bågar.
Lycka till/ Åsa
Lycka till!

2005-12-18 @ 21:37:01
Postat av: Emmaria

Oj vilke expert tips! Tack Åsa. Har jag rätt om jag gissar på att du jobbar hos en optiker, eller kanske är det till och med?!
I mellandagarna verkar det bli seriös glasögon jakt och jag ska definitivt ta med mig dina råd.
Du har helt rätt i att det är lättare att bära ett par plastiga bågar om de har en diskretare färg. För min del är det nog lite extra så eftersom mitt hår är superblont och det enda som är stark färg i ansiktet är mina ögon, för mörka bågar ger då enorm effekt.
Tack för tipsen än en gång!
kram :)

2005-12-18 @ 22:04:36
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Åsa

Om du är helblond så kan det ju vara otroligt snyggt med helsvarta bågar.
Lycka till

2005-12-19 @ 19:50:45
Postat av: Emmaria

jo det är rätt snygg effekt faktiskt, men det kräver ganska mycket av mig. I form av sminkning och så vidare. Mina första bågar var svarta i plast och det blev så lätt att det var "glasögonen och jag" istället för "jag och glasögonen" om du förstår. Bra tips, kanske efter frågar din expertkunskap då det närmar sig beslut :)

2005-12-21 @ 00:14:44
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: nlkehjqgb spnwgezxd

lguif dkjb izvd xowvh nmqrj aedwrj xnhslfmuk

2007-01-01 @ 01:37:22
URL: http://www.mdwc.sbidp.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits