who, me?

Tycker det är kul med bloggen men när gensvaret är lågt tappar jag så sakteliga suget. Skulle vara så kul att bara få ett "hej" eller dylikt. Eller fråga vad ni vill?! Feel free to ask!

Kommentarer:
Postat av: Linnea

Hej! Vill bara säga att din blogg är verkligen en av mina favoriter och jag tittar in flera gånger om dagen. Hur bra som helst! Kram Linnea

2008-10-19 @ 22:57:40
Postat av: Emmaria

Tack du söta! Jag blir så glad av att höra sådant :) Stor kram till dig!

Postat av: susanna

Hej! jag har kommenterat någon gång ibland, men kanske inte så ofta egentligen med tanke på att jag faktiskt är här inne säkert ett par gånger i veckan, och oftare än så ibland! Tycker du verkar jordnära och cool, och eftersom jag också bor i Götet så vet jag ju att det du shoppar kan jag också hitta i närheten:)

2008-10-19 @ 23:56:32
Postat av: G. Camilla

Ja det där med att kommentera får man självklart inte glömma, alltid uppskattat och muntrar upp. använder oftast blog lovin när jag läser och har upptäckt att vill man kommentera så vill det inte riktigt fungera, det hakar liksom upp sig och så blir man irriterad och skippar =) men självklart är jag här inne var eviga dag!! kram

2008-10-20 @ 11:27:51
URL: http://gladyscamilla.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag gillar din blogg! Har följt den sen flera år tillbaka, kommer inte exakt ihåg men det började en sommar, kanske 3 år tillbaka..? Hursom, jag är här inne nästan varje dag, även om jag är dålig på att kommentera.. kram

2008-10-20 @ 12:39:41
Postat av: Emmaria

susanna: Tack vad kul att höra. Du får gärna läsa utan att kommentera jämnt, ibland är det bara lite trist när det inte blir något gensvar alls. Fick nästan dåligt samvete när jag skrev det där. :) Vad kul att du bor här i stan, det blir lite roligare då, tycker jag också!



G.Camilla: Jo det är klart, jag läser genom google reader och det blir sällan att jag kommenterar heller, blir ett extra projekt då. HImla bekvämt sätt att läsa bloggar på faktiskt. Kanske därför det är mindre kommentarer... Kul att du tittar in såklart! Kram!



: Vad kul att du hållit dig kvar så länge. Kul att du läser, hoppas du fortsätter med det! kram

2008-10-21 @ 17:47:48
URL: http://emmaria.blogg.se/
Postat av: Karolina

hej!

Jag har ingen egen blogg längre...och jag har nog glömt bort hur viktigt det faktiskt är med kommentarer =) Jag får bli bättre helt enkelt!

Läser iaf din blogg var/varannan dag. Tycker det är jättekul med alla fina kläder och kändisar du lyckas leta fram, det inspirerar verkligen!

2008-10-21 @ 22:31:51

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits