a few pics...

Bjuder på några minibilder på mig själv, eller delar iallafall!
Den första är detaljer från måndagens gråa och regniga jobbklädsel. Härlig kofta i längre modell med pärlemorknappar (har en svart+mörkgrå), t-shirt från Monki, jeans Filippa K och ett rosa nitskärp från Zara Kids (reafynd från juni).

Nästa bild visar min bäste accessoar för tillfället, men ABSOLUT INTE den snyggaste. Fast ibland får syftet vara det viktigaste!

Och, sist men inte minst, dagens! Tog min skjortklänning i mörkblått med vita ränder. JAg gillar den, speciellt skärningen från midjan och neråt. Den är lite tulpan-aktig! Mina fötter är prydda av ett annat reafynd, fransmockasiner från DinSko.

Kommentarer:
Postat av: G. Camilla

Väldigt trevligt med lite egna bilder, särskilt eftersom du skriver mycket personligt.

Hade också en liknande sak fast för benet ett par år sedan och det kändes inte heller sådär tip top ihop med klänning eller över brallan för den delen =)

Postat av: susanna

Vilken söt klännig i höst-tappning! Jag håller med ovan, gipsat ben känns verkligen inte tiptop till vare sig kjol eller byxor, om man nu får vara lite fånigt fåfäng;) Speciellt inte den där hemska sandalen man fick när det var dags att stödja lite på foten...ryyys. Jag gick på 25årsfest med pumps på ena foten och ortopedsandal inkl. gips och utstickande tår på andra foten, haha. Hoppas din hand slutar bråka med dig snart!

2008-10-23 @ 11:05:59
Postat av: Emmaria

G.Camilla: tack :) Jo, försöker bättra mig, men man vill ju helst bara visa bilder som blir någorlunda bra :) Oj, låter inte kul. Min går oftast att dölja iaf, får vara tacksam för det!



susann: tack, jag gillar den fast använder den inte alls särskilt ofta...

NU känner jag mig lite dum som klagar på ett skydd jag kan ta bort om jag vill. Gipsat ben begränsar på så många sätt! Hoppas benet är läkt och fint idag :) Tack, hoppas den slutar jobba sig. Vet inte hur snabbt såna där inflammationer tar på sig att läka...

2008-10-23 @ 12:10:55
URL: http://emmaria.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits