2 och 7

Har sett att några gjort det här med år som slutar på 2 och 7. tyckte dte var lite kul så nu bidrar även jag till detta.

1982 - Jag föddes i juni, på Islands nationaldag en vecka efter utsatt tid. Min bror blev tydligen urglad för en lillasyster :)
1987 - minns inte mycket, men jag gick väl på förskolan antagligen. Lekte mycket och fick sitta med min sju år äldre bror när han och hans kompisar hängde. Det var höjden av lycka tyckte jag :)
1992 - hmm, tror jag fick en cykel i födelsedagspresent, och ett par vita snickarbyxe-shorts som jag fick bigarråer på när vi var i Frankrike på semester.
1997 - tonåring... Gick på högstadiet. Hade bra betyg, lagom stort tjejgäng som hade tjejmiddagar jämnt och ständigt. Bra tid även om jag längtade tills gymnasiet och att åka in till stan..
2002 - första året efter studenten. Kom ut i riktiga världen på högskolan. Den skyddade verkstaden skyddade inte på samma sätt längre. Ett år med mycket party och kul folk. Underbar sommar med en pojke, Grekland, Italien och mycket bad!
2007 - Inte så långt gånget ännu, men so far so good. Året har absolut potential!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits