flower

Inför midsommar är det många som tänker klänning, men, handen på hjärtat, hur ofta kan man faktiskt ha det på sig om det är traditionellt man firar?! När jag var liten har jag för mig att jag hade på mig skolavslutningskläderna på dagen, men p åkvällen satt vi oftast ute o grillade och då fick det bli varmare kläder. Föräldrarna gjorde nog en sport i att sitta ute så länge som möjligt, men det är ju faktiskt rätt mysigt även om dunjackor åkte fram några gånger. Ännu har jag inte riktigt bestämt planen för midsommar, men klänning och bara ben känns det inte riktigt som att det blir. Möjligtvis med leggings och kofta i sådana fall.

Här är tv klänningar från Forever 21 som jag föll för. Också en modell som jag gillar starkt. Nice!
18534-5376
bild forever21.com

Kommentarer:
Postat av: Angelicas Closet

Jag tycker om modellen på klänningen.
:)

Postat av: jennii

Nä, jag tror inte heller att jag kommer sitta i nån fin sommar-klänning, man får nog allt klä på sig om man ska vara utomhus!...fina klänningar har du dock hittat

2007-06-21 @ 09:15:17
Postat av: Emmaria

Angelicas Closet: samma här! den är fin :)
jennii: ja lite påbylsat får dte nog bli, fast förhoppningsvis planerar man tillställningen efter vädret och då kanske det går med klänning ändå :) VIsst var de söta klänningarna!?!

2007-06-21 @ 16:01:06
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: el matu

holissssssssss mi amorrrrr como estas ???? espero q super bien no sabia q se podian hacer este tipo de blogg esta barbaro bien a la mode d ahii ehhh a full.....y mas si vos lo haces jejejejej bueno amor me pasaba dale q andes super bien me enkanto y me enkanta tu moda un beso " yo el matu"

2007-06-21 @ 17:54:26

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits