seg

Känner mig inte alls pigg idag. Är riktigt seg och har ont. På torsdag är det no return, då ska foten visas upp! Om den inte är bättre förstås... Men tyvärr känns det inte sannolikt just nu.
Ikväll har jag gjort amerikanska pannkakor till lunchen imorgon. Trodde först att jag brukar kolla på arla för att hitta receptet och blev så besviken när jag inte kunde hitta det. Men så googlade jag titeln (förenklade amerikanska pannkakor) och hittade receptet, på Ica! Hade hoppats på att hitta någon att luncha med. Men jag kammade noll och mina kollegor bestämmer sig typ fem minuter innan de ska gå ut var och om det blir utelunch. Nej jag kör min ordentliga stil in i det sista. Haha, jag pratar som att jag ska sluta, vilket inte är helt sant. Kommer ju vara borta i två och en halv vecka för att sedan jobba i åtta veckor. Men det kommer inte vara på samma sätt... I know it.
Förresten anses det väldigt ordentligt att ta med sig matlåda till jobbet? Det är lite smålustigt för på mitt jobb är jag den enda som praktiskt taget alltid har lunchlåda med mig. Men de andra, vuxna människor (som visserligen jag nog också räknas till..), orkar sällan fixa mat och går ut och äter. Jag säger inte att det ena eller andra är mer rätt, men dte är ju oftast godare och nyttigare att laga maten själv hemma. Det nyttiga påpekar jag eftersom det är så mycket snack om fet mat osv på jobbet. Liten parantes bara. Nu ska jag stupa i säng. Tanken är att jag ska på ljusbehandling innan jobbet imorgon.

Idag hade jag förresten besök av två säljare. Shit jag har så svårt för sånt! Jag kan bara inte säga nej. Jag är bra på att förhala, men rakt av nej, det funkar aldrig. Tror de kan lukta min rädsla :)
Fast de var schyssta ändå, inte för pushiga...

Baci!

Kommentarer:
Postat av: JessicaN

Jag skulle också ta med mej lunchlåda ifall jag jobbade så att jag behövde äta lunch på jobbet. :)Att äta ute varje dag kan ju inte vara särskilt bra varken för hälsan eller för ekonomin.

Postat av: Emmaria

Det är du och jag Jessica! Haha.. skönt att få lite medhåll :)

2006-05-31 @ 09:12:35
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Emma

Jag har också alltid med mig lunchlåda till jobbet. Då får jag dels mat jag gillar, och som är nyttig. Precis som du säger! Och så sparar man pengar som man kan använda till shopping istället!

Men jag äter ute de dagar som det känns extra tungt att gå till jobbet, eller om jag behöver pigga upp mig själv. Det blir som lite vardagslyx när man är van att ta med sig egen mat :)

2006-05-31 @ 10:05:54
Postat av: Emmaria

Så tänker jag också. Lunchpengarna kan gå till bra mycket roligare grejer. Om man tänker att en lunch kostar 50:- (vilket är i underkant) kostar det 250:- i veckan.. Ojoj.
Då och då äter jag naturligtvis också ute. Gånger då jag inte orkar fixa mat på kvällen, eller då jag känner mig low. Eller om jag ska träffa en kompis..

2006-05-31 @ 10:21:48
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Jenny

Får man va så framfusig så man frågar vad du jobbar med? ;) Du kanske har skrivit det i dina tidigare inlägg i din blogg. Men jag hittade din blogg precis idag så har inte hunnit läsa allt ;) Men ska nog göra det till en vana att kika in på din blogg då du skriver mycket vettiga saker som jag håller med om och så har du riktigt bra modetips :)

2006-06-17 @ 19:15:56

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits