nu så

Nu lämnar jag kontoret för att göra några ärenden och sedan gå på ljusbehandling.
Hade tänkt titta på några grejer, men jag kommer bara ihåg att jag ville ha nagellack. Hmm, varför skriver jag inte upp saker som jag tänker på?! Solen skiner ute, om det bara blåste lite mindre hade det nog kunnat vara riktigt skönt!
I eftermiddag blir det träning också. Skönt! Det känns välbehövligt. Tror att jag kommer sova som en stock ikväll. Hoppas jag iallafall!
Nej, stan var det!

Kommentarer:
Postat av: Emma

du kommer gilla naglacket måste jag säga. det är jätte fint bra.:) måka tv gånger får du den färgen du vill ha tror jag.

tror jag fråga en annan gång men glömde bort vilket inlägg du behöver inte svara påd en frågan om du inte vill. varför går du på ljusbehandling?

Postat av: Emmaria

Dte låter jättebra. Det såg fint ut på din bild tyckte jag.
Det är helt lugnt, fråga på bara.. Jag går på ljusbehandling eftersom jag har lite problem med min hud. Har haft eksem och psoriasis. Man härdar huden på så vis att man får uvb (tror jag det är..), det som går in djuare i huden och inte det ytliga som solarie ger. Att det går in djupare i huden ger ett skydd som sedan hjälper huden när man solar utomhus, men det skyddar även mot hudsjukdomar.

2006-05-24 @ 19:39:11
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Emma

okej. bara nyfiken.

2006-05-25 @ 16:24:41
URL: http://emma86.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits