kunde inte låta bli!

Idag på lunchen kunde jag bara inte låta bli. Jag gick in på H&M och helt plötsligt stod jag och tittade på kläder där det stod saker som 76 på storleken. Babykläder är så himlans söta! Trots att könet på lilla pyret fortfarande är okänt, och kommer vara det tills han/hon tittar fram, hittade jag en massa grejer jag ville stoppa på mig. Vist vore det roligt att få köpa rosa kläder och klänningar, men blått är ju ursnyggt och killkläder kan vara minst lika roliga! Minns hur söt mitt kusinbarn var när han nyss lärt sig gå och hade skjorta på sig, gulligt! Jag kommer nog handla lite kläder när det närmar sig och då blir det nog en kombination av vita, gula, röda, gröna och blåa kläder! Tjejer kan visst ha blått, det tror jag inte borde vara något problem för föräldrarna, hoppas verkligen inte det. Den enda färg att hålla sig ifrån blir nog rosa, annars blir det färgfrossa. Ett måste är snickarbyxor i jeans, så fint!!
Kan fortfarande inte fatta, jag ska bli faster!! ♥
18534-2287


bilder från gap.com

Kommentarer:
Postat av: JessicaN

Åhh, mysigt! :)

Postat av: Emmaria

Absolut! :)

2006-05-15 @ 22:32:18
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: e,

åh, håller helt med om att babykläder är söta! själv ska jag bli moster om typ 1,5 månad och jag kommer förmodligen bli helt ruinerad på att köpa en massa söta babygrejer då :)

2006-05-16 @ 12:05:51
URL: http://confusion.blogg.se
Postat av: eremo

grattis!
mina älsklingar kan du se på min blogg. det rockar att vara faster/moster.

2006-05-16 @ 21:59:15
URL: http://eremo.blogg.se
Postat av: Emmaria

e,: enda bekymret är att jag har svårt att föreställa mig hur små kläder ett litet pyre faktiskt behöver... Komme rnog också bli ruinerad :)

eremo: tack! Jag ser väldigt mycket framemot att bli Emma, faster!

2006-05-16 @ 23:11:43
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits