godnatt

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Är riktigt trött efter en natt av lite sömn. Hoppas verkligen jag kan slappna av och sova inatt! Blogg.se håller på med massa uppdateringar. Visserligen är dte jobbigt eftersom det gör att man inte kan svara på kommentarer, posta inlägg eller skriva kommentarer. Men eftersom storleken på bloggen har ökat dramatsikt känns det som att det kan vara värt lite strul. Slutresultatet blir säkert jättebra!
Läste just att Britney Spears ska ha en presskonferens på torsdag. Ingen vet vad som ska berättas, men det lär vara något stort eftersom hon inte haft någon presskonferens på länge. Kanske, kanske har hon tagit sitt förnuft till fånga, eller är det dags med en ny platta?!
Sov gott! Baci.

Kommentarer:
Postat av: Elizabet

Jo jag hålle med att eftersom utrymmet ökat rätt rejält så känns de som om man överlever trots att de strular lite:P;)

Postat av: Emma

jag man kan ju undra. hoppas det är ny platta och sen säga om det är sant att hon är gravid. vilken sida läste du det på emma?

2006-05-03 @ 09:53:29
URL: http://emma86.blogg.se
Postat av: Emmaria

Elizabet: Ja, vi får ge dem en chans! :)

Emma: Hoppas inte hon är ggravid, tror inte det vore så bra för hennes äktenskap och framförallt itne om man ska tro vad som stått i tidningarna på sistone.. Läste det på Celebworld.org. Högst upp har de lite "nyheter" och där stod det.

2006-05-03 @ 10:22:30
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits