summering

Dagen har ägnats åt degande. Precis som det bör när man är sjuk.
Orkade faktiskt bläddra i både Solo och Elle, som den som tittat in under dagen kunnat se. Har tittat på en av mina favoritfilmer, Notting Hill! Den var lika bra som vanligt.
Är i valet och kvalet. Två av mina kollegor är bortresta två dagar och jag är då den enda på vår "avdelning". Tisdag verkligen MÅSTE jag vara där eftersom ingen annan kan utföra en viktig uppgift vi gör då. Men jag börjar tveka på morgondagen... Får väl se hur jag mår imorgon, börjar ju inte förrän efter lunch.
Min sms-
konvo och samtalet efter det gör mig lite smånervös. Jag fattar liksom inte grejen... All information som rör sig är ju inte sann, men jag vet inte vad jag ska tro... Varför förstora grejer?
Känns som om mams och paps har varit speedade idag, men antagligen är det jag som är extra slö!

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Får du också vårkänslor av att se Notting hill? jag har nog sett den över tio gånger, bra film när man ligger hemma och är sjuk..!

Postat av: Emmaria

Oh ja det får jag absolut! Dessutom får den mig alltid på bra humör. Den har varit mitt stöd vid brustet hjärta och svek. Notting hill är absolut en favorit. Dte är itne för inte som jag envist letade efter den blåa dörren då jag besökte london för några år sedan.. Den hade målats svart, just pga sådana som jag!

2006-03-13 @ 11:10:27
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits