störande

Något jag alltid tycker är störande är då folk smaskar, tuggar med öppen mun eller helt enkelt inte har schysst bordsskick.
Det låter kanske hårt men jag står för det! Skulle ha väldigt svårt att vara tillsammans med en kille som smaskar eftersom jag skulle störa mig något enormt på det och inte kunna fokusera på viktigare grejer.
Att ta med en kille hem till mina föräldrar som inte kan bordsskick och vett och etikett känns faktiskt ganska svårt. Minns en kille som skulle träffa mina föräldrar för första gången väldigt improviserat. Han hade underhållit mig hemma då jag var sjuk så ingen av oss var väl direkt uppklädda. Innan de kom hem fågade han vad han skulle undvika och jag sade kepsen! Han hade nämligen keps på sig. Det gjorde honom lite nervös men han tog inte på sig den, trots att frisyren var sådär snygg! Pappa gillar inte när jag hade keps eller mössa inomhus då jag var yngre (när jag faktistk använde keps hemma ibland), men något jag absolut INTE fick var att ha den då vi ät. Det var och är ett big NO NO hemma i min familj.
Anledningen till att jag ramlade in på detta ämnet är att kollegan mitt emot mig äter hårda karameller och smaskar så hela min kropp ryser! Usch!
Är det jag som överdriver? Men å andra sidan varför ska man inte kunna begära lite vett och etikett från sina medmänniskor?

Kommentarer:
Postat av: Emilee

Håller med dig. Det är oerhört störande med folk som tuggar med öppen mun eller smaskar.

Postat av: Emmaria

Skönt att höra!

2006-03-13 @ 15:13:06
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Jag

d e det värsta jag vet när någon smaskar usssch .....det är så äkligt och störande .

2006-03-13 @ 15:48:12
Postat av: Julia

Avskyr när folk smaskar, tuggar med öppen mun, rapar eller något sånt... Usch det är så äckligt! Och har man väl börjat tänka på det kan man inte låta bli och smaskandet låter bara mer och mer... :)

2006-03-13 @ 17:47:13
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: Sandra

Nej, jag förstår dig. Jag är precis likadan! Har ett par kollegor på jobbet som gör det, det spelar ingen roll om man sätter sig i andra änden av rummet- det hörs ändå! Jag kokar mer eller mindre inombords sådana ggr :)

2006-03-13 @ 23:49:15
URL: http://sandrategman.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits