så var det kväll...

En dag har gått och det var väldigt skönt att känna en ny kraft som jag itne haft på ett tag! Sedan tar det väldigt mycket energi allt det här med jobbet.
Var en sväng och träffade några jag jobbade med för några år sedan. Trevligt att se dem, men några är lite utestängande. Pratar om saker de upplevt tillsammans osv. Lite trist att dra hela tiden... De skulle gå ut, men jag kände att jag var tvungen att vara lite förnuftig och åka hem efterosm jag ska upp och jobba imorgon! Lyckades dessutom gå vilse när jag gick dit... Klantigt!
Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen. Bläddra i Cosmopolitan eller Elle och sedan sova!
Baci!


Kommentarer:
Postat av: maria

Hej!

Jag har följt din blogg ett tag nu och jag är lite intresserad av vad det är du jobbar med? Efter att ha läst allt om din chef blir man ju helt rasande! Såg även att du är medlem i civilekonomerna. Det är jag med. Har du fått någon hjälp därifrån? Och vad har du pluggat?

Många tråkiga frågor kanske, men dina inlägg berör. :)

Kram

2006-03-16 @ 09:23:52
Postat av: Emmaria

Hej!
Just nu har jag mer eller mindre uppehåll från studierna och jobbar på en byrå. Vi är inriktade på direktmarknadsföring och jag är traffic/projektledarassistent. Jag studerar till Civilekonom med marknadsförings inriktning.
Jag fick enorm hjälp från Civilekonomerna, mer än mitt Studerandemedlemskap ger egentligen.
Inga trista frågor alls. Tvärtom.
Kram

Postat av: maria

okej, precis samma utbildning och inriktning som jag då. :) jag håller tummarna för dig.. skönt att höra att det fungerar bra med civilekonomerna.

kram

2006-03-16 @ 15:21:19
Postat av: Emmaria

Vad roligt! Tack det känns skönt :) Ja de funkar till belåtenhet. Jag är väldigt tacksam att jag fick ett infall och anmälde mig. Annars hade det varit tuffare nu! Just att vara studerandemedlem är mycket värd. Man får ovärderliga tips och råd.

2006-03-16 @ 22:47:47
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits