omgjord

Jag må sitta i soffan och tycka att de överreagerar på TopModel då de blir klippta, färgade och fixade. Men så tänker jag efter på hur jag själv skulle reagera om någon skulle försöka färga om mitt hår eller klippa det för kort. Jag skulle antingen springa därifrån, gråta som en 4-åring eller göra båda alternatvien! Mitt blonda hår är den jag är. Håret är väldigt viktigt för ens person! Men å andra sidan, ska man jobba som modell måste man nog räknas med att inte alltid se ursnygg ut...Fast nog lider jag med dem.
18534-1908

bild tv3.se

Kommentarer:
Postat av: Sophie

Ja, det där med håret det är känsligt! Jag tex har aldrig haft riktigt kort hår, e för feg för att göra något drastiskt....

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Postat av: Emmaria

Oh, samma här! Mitt mest drastiska är nog att ha det i page. Kortare än så kan jag inte ha håret..
Nu vätar jag på att håret ska växa. Känns väldigt surt att jag hade långt hår för ett år sedan, och nu kan jag inte ens göra enfläta som håller i mer än fem minuter...

2006-03-15 @ 23:17:17
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Anonym

Håller med, först satt jag där och tyckte att de var barnsliga som grät och var allmänt hysteriska, men sen tänkte jag ifall jag hade vart i samma sits, typ att de skulle ha klippt av mig mitt långa bruna hår och färgat det rött, åh vad ledsen jag hade blivit :)

2006-03-16 @ 07:23:33
Postat av: anina

hm det var jag som skrev inlägget...

2006-03-16 @ 07:24:28
URL: http://www.anina.blogg.se
Postat av: Hanna

uss! som de grät igår! ;)

2006-03-16 @ 10:45:52
URL: http://lilyrose.webblogg.se
Postat av: Angelica

Jag håller med, skulle någon klippa av mitt hår skulle jag bli ledsen, men sedan får man tänka på att det är en tävling, de är med i TV och de vet var det handlar om, de vill bli modeller, och vill man bli modell så måste man kunna anpassa sig.... jag menar, tjejen som grät för att babyn kissade på henne? Snälla?!
Det värsta som hände var ju att en av dem fick lugg.... i Tyra's program får ju nästan alla olika hårfärger och en del får ju riktigt kort hår, typ Peter Pan... och då kan jag förstå om man blir knäckt.

2006-03-16 @ 14:40:37
URL: http://www.blondieangel.blogg.se
Postat av: Emmaria

anina: ja för de valen som ska tas kring ens hår vill man ju gärna göra själv!


Hanna: Jepp, mycket tårar var det!

Angelica: Precis, man fattar varför de reagerar som de ör. Men detär en tävling osm de frivilligt gått med på och det är ju inte som om detta är något nytta. I alla topmodell serier som visats har den här delen varit med. Det blir ju nästan tio serier amerikanska+nordiska!
Ja i svenska versionen är de ändå snäll och ska försöka framhäva varje persons bästa, i tyras kännsdet mer som förnedring...

2006-03-16 @ 23:29:30
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits