hemma igen

Nu har jag åkt hem till mig igen. Ska ju jobba sedan och jag hade inga jobbkläder i huset. Dessutom var det bättre att åka bil till stan än behöva ta bussen.
Tack och lov var jag tillräckligt förutseende i fredags för att sätta på videon för söndagkvällen. Skulle ju egentligen tränat igårkväll så det var ju bäst att förbereda sig.
Igår kväll glömde jag iofs detta och försökte att ställa in videon eftersom det var middag just då jag ville se 7:e himlen. Men så glömde jag trycka på en viktig knapp och det blev aldrig något inspelat!
Igår såg jag de sista fem minutrarna. Tack och lov eftersom jag missade att spela in dem! Äntligen är ordningen återställd med den präktiga familjen Camden i min tillvaro igen. Egentligen är det ju världens töntigaste serie, men den är ju rolig för den är töntig! Jag gillar Ruthie mest, hon är en skön tjej och inte lika stel som de andra. Ska bli kul att se Hilarys syster lite mer också. Har alltid trott att hon varit mer känd än vad jag trott och det är nog just tack vare 7:e himlen!
Kolla bara på Ashlee Simpson, det var tack vare 7:e som hon blev riktigt känd.

Nu har jag fixat biljetter till EM! Minns när VM var... Då var vi dels på invigningen men även på en eller två tävlingsdagar. Dessutom var det ju en massa grejer som hände runt omkring. Kommer ihåg att det var någon stor grej med Volvo på Operan, det var någon ny bil som de skulle ha premiär av. Det var väl i samband med att den där "säkerhetsnålen" hängde på läppstiftet? Tror det...
Anyhhow, jag tyckte det var riktigt skojigt! Är väl inte samma grej nu, men då var det riktigt kul. Ska bli kul att vara med en dag med tävlingar och få den riktiga känslan!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits