försovning

Eftersom jag försov mig och sov alldeles för länge igår så fick jag jättesvårt att somna igår. Att jag dessutom inte hade någon nässpray och därmed inte kunde andas genom näsan gjorde inte saken bättre... Så himlans jobbigt!
Så inatt drömde jag att jag skulle försova mig idag med. Gissa vad som hände... Jo jag vaknade 07:58, börjar 8.30. Först försökte jag snabba mig, men min mage pallade inte det. Därför ringde jag till jobbet och sa att jag försovit mig och skulle bli pyttelite sen. Nu försöker jag stressa av lite så att jag inte förstör hela dagen.
När jag försover mig har jag väldig svårt för att stressa som en galning, hela dagen blir förstörd då och jag får hellre ta att jag blir lite sen.

Idag är det bara någon minusgrad och jag kan se den blå himlen. Det bådar gott!
Fast ska jag tro SMHI borde det inte vara sådant väder som det är nu. Fast det är ju ganska sällan de har rätt i och för sig... SMHI måste vara ett sådant företag/förening som får lida och misstros ganska ofta! När jag gick på gymnasiet ville jag bli meterolog, jag var ganska allvarlig i mina funderingar faktiskt. Det intresserar mig fortfarande, men eftersom jag inte kan se mig själv i ett jobb som är för begränsat beslutade jag mig för att läsa ekonomi och marknadsföring. Fast nu har jag fått veta intressanta saker man kan arbeta med som meterolog och vem vet, kanske omskolar jag mig efter några år inom marknadsföringen... Och nej, det var inte ett jobb som väderflicka som fick mig intresserad av meterologi.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits