flickvänstest

Något jag tycker är underhållande att läsa i tidningar som Solo är alla artiklar som berättar saker som vi inte hade en aning om eller kunde räkna ut själva... Ehh...
I detta numret av Solo finns något som de kallar Flickvänstest. Killar testar lite olika reaktioner och känslor med test som dessa:

  • svartsjuka - hur reagerar du då exet nämns?
  • snobbighet - överlever du en tur till sunkpubben?
  • golddigger - erbjuder du dig att betala eller dela notan?
  • shopaholic - hur agerar du på stan tillsammans?
  • självisk - vid val av film, kompromissar du eller väljer du efter eget hjärta?
  • smaken - vad lyssnar du på för musik? är du öppen för nya influenser?
Jag klarar nog allt, möjligtvis lite sådär på svartsjuke grejen, men det sista... Musikgrejen, där faller jag  helt! Jag har ingen skivsamling! Sorgligt men sant. Min senaste skiva fick jag nog i present av brorsan. Innan dess var det en italiensk smörsångare som påminner om goda tider i Italien. Och bland-skivor. Men min skivsamling finns inte framme, den är i tryggt förvar på vinden, eller ett par stycken ligger i en låda, icke synliga.



Kommentarer:
Postat av: Angelica

Jag vet, jag trodde det bara var jag som inte hade ens kivsamling... eller jag har jättemånga skivor men på vinden hos mamma, all musik är annars på min dator och mp3....

Postat av: Emmaria

Nope, samma här! Visst jag har också musik i datorn och brända skivor. Men det är oftast sådant min bror fixar till mig som han tror jag gillar... Dessvärre är jag en sån där person som gillar blandat och inte har något emot radion i bakgrunden. Fasar alltid för frågan "vad gillar du för musik då?"!

2006-03-13 @ 11:08:04
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits