cara mia

Idag är jag ynklig. Näsan bara rinner, ögonen är sådär grötiga, huvudet är tungt och luftrören är trånga. Lite hög kroppstemperatur på det och ni har en Emmaria*!
 
Nu har jag ett färskt (halvfärskt iaf, det har legat hos tobakshandlaren ett par dagar) exemplar av Ebbas Stil. Vet inte varför, men jag trodde inte den skulle vara så stor... Låter kanske fånigt, men jag hade liksom fått för mig att den var i ett mindre format. Imorgon ska jag i alla fall gotta mig ordentligt. För som det ser ut nu så blir det sängen för mig imorgon! Det är lite svårt att arbeta vid ett skrivbord när näsan rinner så fort huvudet vinklas en halv grad framåt.

*Vilket osökt får mig att tänka på en kommentar jag fått under min "semester". Där det stod att antingen hette jag väl Emma eller Maria och jag tror uppmaningen var att jag skulle bestämma mig för det ena eller andra. Nu är det ju så att jag har två av de vanligare namnen här i landet och därför ville jag ha något annat här i bloggvärlden. Dessutom känner jag mig mer som mig eftersom jag inte har något fingerat namn. Eftersom jag tidigare använt mig av kombinationen EmMaria så tyckte jag att det kunde passa här med. EmmaMaria hade blivit för långt tycker jag även om det fungerar suveränt det med. Men du som lämnade kommentaren kan ju få tillfället att gissa vilket av de två namnen som är mitt tilltalsnamn. Om det nu är så viktigt det....

Kommentarer:
Postat av: eremo

jag tror jag vet..... ;)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits