tennis

Brukar inte läsa Svenska Dagbladet men idag gjorde jag det. Hamnade i Kultur-delen och läste om Wimbledon.
Ralph Lauren har vunnit ett sponsoravtal för fem år där han som första designer någonsin har fått chansen att förändra de kläder som bollkallar och domare har på sig. Wimbledon är en strikt tävling där det finns tydlig etikett. DEt har synts på funktionärernas kläder, de har varit desamma väldigt länge. Men nu har förändringen även nått Wimbledon och Polo Ralph Lauren får chansen att visa upp sig under tennistävlingen.
Samtidigt gör Stella McCartney något som inte gjorts sedan Jean Patou gjorde det. En spelare har försetts med en hel kollektion av designerns kläder. Den här gången handlar det om Maria Kirilenko som sponsras av Stella McCartney for Adidas.
Visste ni förresten att endast vitt regeln inte infördes för 1948. Detta efter att en domare som sadlat om till designer klädde en spelare och därmed fick så mycket klagomål att beslutet om helvitt tvingades fram av ledningen.
Finns det något som är tennis som en vit piké med kort vit kjol?!
Åh, jag vill också spela tennis! Hoppas verkligen jag kan hitta en kurs i höst!

Kommentarer:
Postat av: FELIX

JONAS BJÖRKMAN SPELAR KVARTSFINAL IDAG, SPORT-EXPRESSEN 13.00!

Postat av: Hanna

Jag spelar tennis och det kan jag definitivt reekomendera till dig oxå! ÄLSKA! ÄLSKA! ÄLSKA! :D

2006-07-05 @ 13:11:52
URL: http://fashionchica.blogg.se
Postat av: Emmaria

FELIX: jo jag läste det. Och det gick väl rätt bra för honom också om jag inte missade helt.

Hanna: har spelat i ungefär sex år, men jag vill ta upp det igen. Det är ju såå kul!!

2006-07-06 @ 08:34:47
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Ida

Jag blev inspirerad av att spela tennis efter att ha sett Match Point och sen skadar det ju inte att Stella har gjort så fina tenniskläder! Jag är lite peppad på att gå en tenniskurs jag med, men gärna i sommar när det är fint väder så man får chansen att spela lite ute också. Jag är trött på aerobics och sån träning.

2006-07-07 @ 10:35:22
Postat av: Emmaria

Jag spelade tennis från mellanstadiet till gymnasiet. Kanske inte är världsbäst, men det är kul! Blev riktigt sugen när jag såg Wimbledon också, med Kirsten Dunst bla.
Absolut att rekommendera att spela utomhus. Jag och en kompis brukar utnyttja utomhus banor på somrarna. Härligt! Hoppas du hittar en kurs.

2006-07-07 @ 15:50:54
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits