ny vecka...

Jaha, ytterligare en vecka i händelsernas centrum. Eh, lugnets centrum menar jag ju förstås.
Idag är (eller ska vara) det lite andra folk på kontoret än förra veckan. Det är lite kul, för när det är få perosner på kontoret märker man hur olika stämning och hur olika gemenskapen blir med olika konstellationer. De ser det nog inte själva, men jag som ändå är lite mer udda känner av det ordentligt. Förra veckan var bra tyckte jag! Den här veckan blir nog inte lika bra... Helt beroende på de som jobbar!
Det är lite soldis på himlen, men det gör inget. Det var varmt och skönt ändå och dte är ju huvudsaken!
Inatt lade jag bara min morgonrock över mig men den hade jag kastat av mig upptäckte jag då jag gick upp! Kanske ska byta till mitt sommartäcke ändå?! Tänkte ändå byta lakan idag så då kan jag ju passa på.. Men det var ju den lilla detaljen om vad jag ska göra med täcket som jag inte använder...

Kommentarer:
Postat av: Lars Anders Johansson

Vika ihop det och lägga det i garderboben är ett bra tips. I annat fall kan du ulla ihop det vid fotändan. man kan ju inte svettas ihjäl bara för att man inte har plats för sitt täcke.

Postat av: Emmaria

Aha, det var ett bra förslag! :)
Själva grejen är att jag har två garderober och de är fulla... Får väl lägga det i en påse och upp på vinden. Svettas när man sover är verkligen helt värdelöst!

2006-07-17 @ 10:41:13
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: hqgr mtnvi

vwgld sfikq qpgoa lqdxb maevhq bdarvqhwm nhrdtwaf

2007-01-01 @ 01:40:06
URL: http://www.rhqdcbs.xliz.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits