kate

På TRL var Kate Hudson enkelt klädd i jeans och endast en väst. Hon är sådär supersöt men det känns inte oäkta. Hoppas inte hon gjort massa operationer, det vore för trist. Beyonce var på TRL vid samma tillfälle, men hon såg gnaska märklig ut tycker jag. Inte alls hennes stil.
18534-2739

bilder gettyimages.com/editorial

Kommentarer:
Postat av: Kajsa

så sööt, bäst i filmen how to loose a guy in ten days. Har länge funderat på att skaffa blogg, men har ingen aning hur man gör. Har du lust att hjälpa mig? Tack för en skit bra blogg.

2006-07-13 @ 15:01:07
Postat av: Emmaria

Att skaffa en blogg är enklare än man kan tro. På blogg.se är det bara att klicka på "Starta en egen blogg". Där får du välja namn på din blogg och skaffa inloggningsid. När du väl fixat det är det bara att logga in sig via blogg.se och låta inspirationen flöda. För att skaffa läsare ska du lägga upp dig så att dina inlägg pingas och gör andra uppmärksamma på att du finns. Lycka till och lämna gärna din bloggadress när du fixat en egen! :)

Postat av: Emmaria

Förresten så gillar jag också henne i den filmen, det är en av mina favoriter! Och kul att höra att du diggar min blogg :)

2006-07-13 @ 15:37:38
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Kajsa

Tack för hjälpen, har gjort en nu. Gick inte att ha rätt namn dock men det funkar. Är rätt tomt än men håller på att lägga upp lite länkar och sånt nu. kameran min är trasig så blir nog inga blider på ett tag. Har du nå tips och råd till mig så tar jag öppet emot! : )

jo, och hur pingar man förresten ? :p ,du får skratta.

2006-07-13 @ 15:52:32
URL: http://annatheres.blogg.se/
Postat av: v

kate var klockren och hennes väst var verkligen unik :) beyonces klänning var fin men hennes skor och armband var inte så.. fina..

2006-07-13 @ 17:30:23
URL: http://fikison.blogspot.com/
Postat av: Debbie

Åh va snyggt hon va klädd! Hon är så söööt.. urgullig människa det där :D

2006-07-13 @ 20:49:09
URL: http://dendardebbie.blogg.se
Postat av: Emmaria

Kajsa: Klart jag inte skrattar! Jag fattade inte pingandet förrän ganska nyligen. Du går in på ping.se där du klickar så du hamnar på länkar för olika kategorier. Inne på blogg.se väljer du Kategorier och sedan redgiera den kategori du ska pinga. Inne på redigera finns det fem rader där du kan klistra in ping-länken, texten ovanför är "automatisk ping" tror jag. Spara sedan lagt upp länken och när du sedan skriver något i kategori "allmänt" så kommer det komma upp på ping.se på tex DAgbok, om det är det du valt osm kategori. Hoppas du hänger med, står instruktioner på både ping.se och blogg.se också :)

v: ja Kate vaklockren, men Beyonces matchning var katastrof.

Debbigt: ursöt!!

2006-07-14 @ 11:06:33
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits